Antena Căutare

Au tras focuri de armă pentru a opri mașina și l-au nimerit în cap. Bărbatul împușcat de polițiști, la Constanța, a murit

Bărbatul împuşcat în cap, după ce poliţiştii au tras mai multe focuri de armă în timp ce urmăreau autoturismul în care acesta se afla, a murit la spitalul din Constanța. Este vorba de un tânăr în vârstă de aproximativ 20 de ani.

Au tras focuri de armă pentru a opri mașina și l-au nimerit în cap. Bărbatul împușcat de polițiști, la Constanța, a murit
Mașina în care polițiștii au tras focuri de armă | Captură video Observator

"Pacientul are aproximativ 20 ani şi a fost găsit în comă, cu o plagă în regiunea capului. A fost intubat şi transportat la spital", au informat reprezentanţii SAJ, menţionând că la faţa locului au intervenit un echipaj al SMURD şi un echipaj al Ambulanţei.

Un bărbat aflat într-un autoturism al cărui şofer nu a oprit la semnalele regulamentare ale unui echipaj de poliţie a fost împuşcat în cap, miercuri dimineaţă, în apropierea localităţii Corbu, după ce poliţiştii au tras mai multe focuri de armă, atât în plan vertical cât şi către autovehicul, în timpul urmăririi respectivei maşini, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Potrivit IPJ, în jurul orei 4,20, o patrulă formată din doi poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Năvodari care se aflau în timpul orelor de serviciu a observat, pe bulevardul Năvodari, un autoturism care avea parbrizul spart, motiv pentru care au efectuat semnal regulamentar de oprire. Pentru că şoferul nu a oprit, a început urmărirea acestuia, fiind trase iniţial trei focuri de avertisment în plan vertical.

"Deoarece conducătorul autoturismului nu s-a conformat, poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia cu autospeciala din dotare, cu mijloacele acustice şi luminoase în funcţiune, pe mai multe străzi din oraşul Năvodari, cu direcţia spre localitatea Lumina. În timpul urmăririi, poliţiştii au tras un foc de avertisment în plan vertical, însă nici de această dată conducătorul auto nu s-a conformat, continuând deplasarea, în acest timp fiind efectuate, în total, trei focuri de avertisment în plan vertical", a transmis IPJ Constanţa.

Mașina fusese furată și avea parbrizul spart

Conform sursei citate, autoturismul şi-a continuat deplasarea până în zona unei bariere de cale ferată (zona USAS), unde poliţiştii au încercat să îl determine, din nou, pe conducătorul auto să oprească. Pentru că acesta nu s-a conformat, poliţiştii au executat un foc de avertisment în plan vertical, iar apoi alte cinci focuri spre autoturismul în cauză, "care efectua manevre de întoarcere pentru a-şi asigura scăparea".

Ulterior, maşina a fost abandonată de către şofer şi un pasager, poliţiştii găsind în autovehicul, pe bancheta din spate, o persoană împuşcată în cap, precizează comunicatul IPJ Constanţa.

Cercetările în acest caz sunt efectuate sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, urmărindu-se totodată identificarea persoanelor implicate.

30 DE ANI DE LA REVOLUŢIE: În 19 decembrie, revolta a luat amploare, după ce muncitorii din fabrici au declanşat acţiuni... Campanie de donare de sânge “O picătură de viaţă”, organizată de primăria Sectorului 4 în parteneriat cu Centrul de Tran...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x