Antena Căutare

Bărbatul mort în accidentul provocat de Mario Iorgulescu și-a presimțit moartea

Tragicul accident rutier petrecut în acest weekend, la Chitila, în care a fost implicat Mario Iorgulescu, fiul președintelului LPF, Gino Iorgulescu, i-a adus sfârșitul unui tânăr de 24 de ani localitatea ilfoveană.

Tragicul accident rutier petrecut în acest weekend, la Chitila, în care a fost implicat Mario Iorgulescu, fiul președintelului LPF, Gino Iorgulescu, i-a adus sfârșitul unui tânăr de 24 de ani localitatea ilfoveană.

Paradoxul face ca bărbatul decedat în groaznicul incident rutier să fi ieșit cum mașina pe stradă împotriva dorinței sale, așa cum povestesc apropiați ai lui Dani Vicol.

Citește și:

Declarația neașteptată a lui Gino Iorgulescu (președintele LPF), după accidentul fiului său! „Sperăm ca oamenii...”

“Băiatul se întorcea de la o înmormântare. De obicei nu îi plăceau astfel de evenimente, i-a spus soției că nu voia să meargă. L-au însoțit mai multe rude din partea soției, care aveau legătură și cu decedatul. Ea trebuie să meargă de fapt, dar nu a putut, deoarece a rămas acasă să aibă grijă de băiețelul de patru luni. Nu a stat foarte mult acolo și a plecat, iar la câteva minute au plecat și rudele care îl însoțiseră la priveghi, cu mai multe mașini în spatele lui.

Dani locuiește în Chitila. Accidentul s-a produs la maxim un kilometru de casa lui. Făcea sacrificii mari pentru creșterea celor doi copii, un băiat de patru luni cu actuala soție și o fetiță de șase ani din prima căsătorie. Îl ajutau foarte mult și părinții lui. Aproape în fiecare weekend se întâlnea cu fiica lui la ei acasă. În ultima vreme lucra în străinătate, a fost în Anglia, iar recent se întorsese din Germania“, au povestit apropiații victimei jurnaliștilor de la Cancan.

Peste 2,8 milioane de elevi încep şcoala astăzi, în peste 6.200 de unităţi cu personalitate juridică şi structuri ale ac... Un copil de la un centru de plasament din Timişoara a plecat din spitalul unde era internat. Acum e căutat de poliţişti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x