Antena Căutare

Bărbatul mort în Piața Constituției fusese plătit cu o sută de euro ca să ia parte la scandal! Tânărul de 30 de ani era beat criță în momentul încăierării

Bărbatul care și-a pierdut viața în urma răfuielii violente din Piața Constituției fusese plătit pentru a lua parte la încăierare. Mai mult de atât, în momentul scandalului, el era beat criță. 

Bărbatul care și-a pierdut viața în urma răfuielii violente din Piața Constituției fusese plătit pentru a lua parte la încăierare. Mai mult de atât, în momentul scandalului, el era beat criță.

Potrivit Digi 24, bărbatul care și-a pierdut viața în urma scandalului din fața Parlamentului fusese adus la București de liderul bătăușilor din Giurgiu, care l-a plătit cu o sută de euro.

Citește și: S-a aflat motivul! De ce a izbucnit bătaia din Piața Constituției, unde a murit un tânăr împușcat: „Nu s-au înțeles la...”

Mai mult de atât, s-a aflat și motivul scandalului. Se pare că totul a pornit de la doi proxeneți, unul din București, celălalt din Giurgiu, care aveau de împărțit o sumă de bani pentru că amândoi exploataseră sexual aceeași femeie. Cei doi au stabilit să se întâlnească în Piața Constituției, însă proxenetul din Capitală a venit însoțit de cel puțin 30 de bărbați care să-i sară în ajutor, în timp ce cel din Giurgiu, care era singur.

Înainte să se întâlnească cu rivalul său, însă, bărbatul a apelat la niște oameni care-i datorau banii și le-a dat câte 100 de euro ca să vină la București, să participe la încăierare. Deși fiecare dintre ei a sperat că lucrurile nu vor degenera, atunci când s-au văzut față în față s-au luat la bătaie.

Citește și: Crima din Piața Constituției: Surpriză uriașă! Cine a fost chemat la audieri

În doar un minut, bărbatul de 30 de ani, care era beat criță, s-a stins din viață după ce cinci bărbați s-au năpustit asupra lui cu bâte și cuțite.

În momentul de față cinci bărbați se află în închisoare pentru că l-au lovit pe bărbatul de 30 de ani până a murit. De asemenea, un al om este în spatele gratiilor după ce l-a rănit pe celălalt bărbat care a fost implicat în bătaie, potrivit sursei citate.

Manuela împlinise 52 de ani o zi înainte de a muri. Premoniția profesoarei din Huși până să plece la drum e cutremurătoa... Cutremur în România, marți dimineață! Ce magnitudine a avut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x