Antena Căutare

Basescu: "Aproximativ 300.000 de salariati vor fi trimisi in somaj." Madalin Voicu: "Numai un amator vine cu astfel de afirmatii"

Presedintele Traian Basescu a anuntat ca procesul de reducere a numarului de salariatilor bugetari va continua. Aproximativ 300.000 de salariati vor fi trimisi in somaj. Statul vrea ajunga de la 1,4 milioane, in prezent, la un numar la 1,1 milioane pana la sfarsitul anului 2012,

"In obiectivul nostru de degrevare a costurilor de functionare a statului, de anul trecut de la 1 ianuarie si pana luna trecuta, numarul de salariati bugetari s-a redus cu 180.000 in Romania. intr-un proces la inceput mai brutal, pe urma mai lent, dar consecvent, cu cifre de peste 5.000 de persoane pe luna"


Invitat in emisiunea "100 de minute" de la Antena 3, deputatul Madalin Voicu a declarat ca numai un amator vine cu astfel de afirmatii.

"Daca nu vii cu o solutie inseamna ca nu ai facut altceva decat o analiza. Prin asta dovedesti ca esti un amator", a spus Voicu

Presedintele a mai aratat ca, de la 1 ianuarie 2010 pana in octombrie 2011, numarul de bugetari s-a redus cu 180.000, cu o medie de 5.000 de bugetari pe luna.

Traian Basescu mai a spus ca procesul gradual de reducere a personalului se desfasoara in momentul de fata mult mai putin dureros decat ruptura din mai 2010: "Este un proces care continua, si as spune continua destul de echilibrat, cu cresterea numarului de locuri de munca in activitatile economice directe, locuri de munca generate de industrie, servicii si investitiile bugetului de stat".


Aurelian Soric a picat definitiv examenul de admitere in avocatura... VIDEO! Rromii din cartierul Meteor tremura de frig in palate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x