Antena Căutare

Basescu: “Boldea a fost in Kenya. Plecarea lui din Romania, o greseala a procurorilor”

Presedintele Traian Basescu a facut o serie de declaratii despre fuga senatorului Mihail Boldea din Romania. Seful statului a declarat ca Boldea a ajuns in Kenya si ca plecare deputatului din Romania ar fi fost facilitata de „oboseala procurorilor”.

UPDATE 15:30. Conform ultimelor informatii furnizate de Antena 3, deputatul Boldea s-ar afla in statiunea Malindi, din Kenya. El a zburat din Turcia in seara zilei de 18 martie si a aterizat la Nairobi, capitala Kenyei, in dimineata de 19 martie. Apoi a luat un avion al liniilor aeriene locale si s-a deplasat la Malindi.

UPDATE 14:45. Ministrul de interne, Gabriel Berca, a declarat la Sibiu ca are convingerea ca deputatului Mihail Boldea va in scurt timp retinut si adus in tara.

„Cred ca a fost o greseala a procurorului. Sunt convins ca oameni care investigheaza dosarul asta de doi ani nu au vrut sa-l scape pe Boldea", a declarat Traian Basescu.

„Probabil ca a fost o eroare determinata si de functia lui Boldea. S-a cerut mandat pentru ascultari, insa nu s-a cerut sa se faca filaj in acest caz", a adaugat presedintele Romaniei.

„Inca de azi noapte, statul roman a declansat toate procedurile ca sa-l prindem. O sa-l gasim si in gaura de sarpe", a declarat seful statului.

Sursa: Antena3.ro

Foto: Intact Images

Codruta Kovesi despre prinderea lui Boldea: "Nu e un impediment ca nu avem acord de extradare cu Kenya"... Un proiectil a explodat in Iasi pe un camp: Doi copii, grav raniti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x