Antena Căutare

Bataie ca-n filme intr-o benzinarie din Botosani

A fost bataie cu pumni, picioare si sticle intre mai multi tineri din Botosani. S-a intamplat in toiul noptii, intr-o benzinarie. Scandalul a fost filmat de unul dintre protagonisti si postat pe internet.

Ametit bine, un taximetrist parea ca vrea sa faca legea in benzinarie. Cu mana pe pistolul din teaca si ochii tulburi, barbatul i-a atatat pe cei din tabara adversa.

Un prieten, ceva mai treaz, a incearcat sa aplaneze conflictul.

In scurt timp, cei doi au inceput sa-si imparta pumni. In ploaia de lovituri a fost prinsa si tanara care filma intamplarea. Noroc ca marul discordiei, pistolul, era defect.

Unul dintre prietenii taximetristului a fost lovit cu o sticla in cap, iar lovitura l-a amortit.

Scandalul s-a incheiat abia cand au inceput sa se auda sirenele politiei. Politistii au reusit sa-i duca pe toti cei implicati la sectie. Atat barbatul cu pistolul, cat si adversarul sau au fost retinuti. In plus, taximetristul nu-si va mai putea folosi de acum arma.

Ceilalti indivizi implicati in conflict s-au ales cu cate o amenda.

Peste 200 de oameni s-au reunit, aseara, in Piata Universitatii. S-a implinit un an de la protestele ce au zguduit Capit... Ancheta in penitenciarul Bistrita, dupa ce un detinut s-a intoxicat cu o substanta necunoscuta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x