Antena Căutare

O infirmieră și un paznic s-au luat la bătaie, chiar în holul spitalului! Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional! 

Scene incredibile s-au desfășurat în Spitalul Județean din Timișoara, acolo unde o infirmieră și un paznic s-au luat la bătaie chiar în holul unității medicale. 

Scene incredibile s-au desfășurat în Spitalul Județean din Timișoara, acolo unde o infirmieră și un paznic s-au luat la bătaie chiar în holul unității medicale.

Scandalul între cei doi colegi de muncă a izbucnit după ce agentul de pază a refuzat să o lase pe fiica infirmierei să intre în spital după încheierea programului de vizită. Furioasă, tânăra şi-a sunat mama care a coborât într-un suflet, potrivit Antena 3.

Citește și: Sechestrat și schingiuit ca-n Evul Mediu, de doi polițiști! „Lăsaţi-mă că mor! Vă rog frumos, mă omorâţi”

Astfel, după o ploaie de reproșuri, au urmat mai multe lovituri. Atât agentul de pază cât şi infirmiera au depus câte o plângere la poliţie. Şi conducerea spitalului a demarat o anchetă internă pentru a stabili cum s-a putut ajunge într-o astfel de situaţie.

Citește și: Doi polițiști, surprinși în timp ce snopeau în bătaie un bărbat! Incidentul s-a petrecut chiar în curtea secției

Zilele trecute, doi polițiști din Bârlad au bătut un bărbat, chiar în curtea secției, după ce oamenii legii au fost trimişi în comuna Pochidia, unde o femeie a reclamat la 112 că e agresată de un vecin.

Accident grav pe Autostrada București-Pitești în această dimineață, la ora 3.00. Sunt șapte victime!... Potop în România. Un pompier ține în brațe un bebeluș abia născut, pentru a-l salva din calea apelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x