Antena Căutare

Bătaie între adolescente la Arad! O tânără de 16 ani, lovită cu palmele de colege! Totul s-a petrecut în mijlocul zilei

Scene dramatice au fost surprinse într-un oraș din vestul țării, unde o minoră a fost bătută de alte două adolescente. Întreaga scenă a fost filmată și a devenit rapid virală. 

În imaginile făcute publice pe rețelele de socializare se poate observa cum două adolescente, care nu par a fi mai în vârstă de 16 ani, lovesc cu palmele peste față și cu picioarele o altă tânără.

Motivul ar fi un băiat, care ar fi avut o relație cu una dintre agresoarele tinerei.

„Băi, dar eu nu i-am dat de fel!”, se aude în videoclipul postat pe rețelele de socializare, iar mai apoi o altă tânără încurajează agresiunea: „De ce nu o bați și tu pentru ce a zis despre tine? Săriți toate pe ea!”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu este un caz singular, din păcate. Un incident asemănător a avut loc chiar zilele trecute, la un liceu din Timișoara, unde o tânără a fost bătută crunt de niște colege de-ale sale. Agresoarele au pus-o la pământ și au început să o lovească cu pumnii și picioarele.

Numele localităților scrise cu „î” din „i” se schimbă. Cum îi asta afectează pe locuitori... Loto 6 din 49. Rezultatele din 18 martie 2018. Numerele extrase și câștigătoare sunt......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x