Antena Căutare

Bătaie, în sediul Primăriei Focșani! Un liberal și un social-democrat s-au tăvălit pe jos! Video

S-a lăsat cu bătaie, joi, la Biroul Electoral Municipal Focşani, pe holul instituţiei care se află în sediul Primăriei Focşani. Un liberal şi un social-democrat s-au îmbrâncit şi s-au tăvălit pe jos. Momentul a fost filmat.

Bătaie, în sediul Primăriei Focșani! Un liberal și un social-democrat s-au tăvălit pe jos! Video
Bătaie, în sediul Primăriei Focșani! Un liberal și un social-democrat s-au tăvălit pe jos! Video

În imaginile video înregistrate de camera de supraveghere din Primăria Focşani, se vede că liberalul avea un telefon cu care a intrat în Biroul Electoral, încercând să filmeze în interior. La ieşire, a fost oprit de reprezentantul PSD în Biroul Electoral.

Cei doi sau certat, s-au împins, iar social-democratul a căzut din picioare. Ulterior, cei doi au continuat cearta, în prezenţa unor martori.

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii, care au deschis o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat.

„Astăzi, ora 12.52, am fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul că în incinta unei instituţii publice de pe raza municipiului Focşani a avut loc un conflict spontan între două persoane de sex bărbătesc. Cu ocazia deplasării la faţa locului poliţiştii au identificat un bărbat de 44 de ani, şi un bărbat de 47 de ani.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul şi luării măsurilor legale ce se impun”, a anunţat IPJ Vrancea.

Un polițist din Buzău, rănit în misiune! Motocicleta lui a ars ca o torță pe șosea! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! Video

Reprezentantul PSD susţine că s-a lovit la cap şi că va depune plângere pe numele membrului PNL, potrivit Mediafax.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Rezultate Loto 6/49, Joker, 5/40, Noroc. Ce numere au fost extrase joi, 20 august 2020... A încercat să omoare un polițist și a vrut să scape de acuzații! Ce a făcut femeia, în momentul în care a ajuns la spita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x