Antena Căutare

Bebeluș, găsit abandonat pe marginea drumului, pe cutii de ouă. Cum se simte după ce a stat ore bune la -20 de grade

Un bebeluș a fost găsit pe marginea drumului de către un grup de adolescenți. Fetița, îmbrăcată sumar, era așezată pe cutii de ouă și a reușit să supraviețuiască miraculos la temperaturi de -20 de grade Celsius.

bebelus in incubator care tine de mana o persoana adulta
Un bebeluș a fost găsit pe marginea drumului de către un grup de adolescenți. Fetița, îmbrăcată sumar, era așezată pe cutii de ouă și a reușit să supraviețuiască miraculos la temperaturi de -20 de grade Celsius | Profimediaimages.ro

Nou născutul a fost găsit de cinci adolescenți, care au fost curioși să verifice ce ascund mai multe cutii de ouă găsite lângă satul Sosnovka, Novosibirsk.

Imediat ce și-au dat seama că acolo se află un copilaș, i-au alertat pe părinții lor, care au transportat nou-născutul la spital, acolo unde medicii i-au acordat primele îngrijiri.

Cadrele medicale au găsit că fetița se afla într-o stare bună și au alertat autoritățile, care au plecat în căutarea mamei. Aceștia au deschis și o anchetă pentru tentativă de omor asupra unui minor.

Părinții unuia dintre adolescenții care au găsit copilul doresc să-l adopte, dar trebuie să aștepte până când rudele vor fi găsite.

Citește și: O mamă și-a lăsat bebelușul în cameră cu câinele, fără să știe ce avea să urmeze. Ce a reușit să filmeze când s-a întors

Cum a fost găsită fetița abandonată pe marginea drumului

Vorbind cu jurnaliștii de la ziarul rus NGS, tatăl unuia dintre adolescenți, Dmitri Litvinov, a spus că cei cinci prieteni au ieșit la plimbare în ziua de Crăciun.

„Era deja întuneric, și-au aprins lanternele de la telefon și se uitau la ce era în cutie”, a spus domnul Litvinov, conform BBC.

Înăuntru era o fetiță rămasă cu o pătură subțire și un biberon, a mai adăugat el.

El și soția sa Anna au fost chemați la fața locului de fiul lor, Renat. Au dus copilul cu mașina la un spital din oraș.

Teama era că fetița, despre care se crede că avea aproximativ trei zile când a fost găsită, ar fi suferit degerături și nu ar putea supraviețui.

La sosirea la spital, un medic a examinat rapid copilul și l-a încălzit frecându-i ușor brațele și picioarele, se arată într-un comunicat al autorităților. Atunci, pielea micuței a devenit roz și s-a constatat că este sănătoasă. Ulterior a fost transferată la un spital de copii unde este acum îngrijită.

Citește și: Cel mai mic bebeluș prematur din Marea Britanie a supraviețuit, spre mirarea medicilor. Mama și tatăl au 17, respectiv 21 de ani

Ce se întâmplă cu fetița găsită abandonată la marginea drumului

Vorbind cu NGS, doamna Litvinova a spus că ea și mulți dintre membrii personalului spitalului au plâns când au auzit că copilul este sănătos.

Cuplul, care are deja trei băieți, își dorește acum să adopte copilul. Dar trebuie mai întâi să aștepte pentru a afla dacă rudele copilului pot fi găsite.

NGS relatează că, dacă rudele nu sunt găsite, noii părinți trebuie să adune documente și să urmeze cursuri speciale înainte de a li se permite să facă o adopție.

Citește și: Ce a văzut o mamă pe camera de filmat din camera bebelușului la miezul nopții a înspăimântat-o. Ce era silueta stranie

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Laurențiu Reghecampf a publicat ecografia copilului său cu iubita Corina Caciuc. Anamaria Prodana reacționat imediat... (P) 21% dintre angajați și-ar da demisia fără să aibă un plan de rezervă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x