Antena Căutare

Bercea Mondial a lesinat in timpul procesului

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a lesinat in timpul procesului, dupa o decizie a magistratilor. Sedinta de judecata a fost suspendata.



La 10 noiembrie, magistratii Tribunalului Olt au decis sa amane sentinta in procesul in care Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, este acuzat de tentativa de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii publice, termenul acordat fiind 21 noiembrie.

Printre motivele acordarii unui nou termen a fost si imposibilitatea audierii a lui Ionut Anghel, zis Mercedes, deoarece este minor si trebuie audiat in prezenta unuia dintre parinti. Tatal lui Ionut Anghel, Gheorghe Anghel, a absentat la termenul din 10 noiembrie, motivand ca este bolnav.

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a protestat in fata judecatorilor pe motiv ca sentinta poate fi data si in absenta reprezentantului legal al nepotului sau. "Chiar daca e tac-so aci, ce face? E clar ca a fost mincinos. Ma simt nevinovat", a declarat atunci Bercea.



Valeriu Tabara: "Sustinerea agriculturii, mai importanta decat cresterea pensiilor si salariilor"... Super Mario 3D Land - celebrul joc revine în forţă cu o variantă tridimensională...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x