Antena Căutare

Bilanț cumplit în urma inundațiilor! Patru persoane și-au pierdut viețile, iar sute de case au fost distruse! Zona în care hidrologii au emis COD PORTOCALUU

Bilanţul inundaţiilor din ultimele zile este dramatic! Patru morţi, cel puţin un dispărut şi mii de oameni rămaşi fără nimic. 

Bilanţul inundaţiilor din ultimele zile este dramatic! Patru morţi, cel puţin un dispărut şi mii de oameni rămaşi fără nimic.

În Braşov, viitura a rupt mai multe poduri şi a distrus zeci de gospodării. În Bistriţa pompierii caută de două zile un bărbat dipărut în apele râului Sălăuţa.

În timp ce unii fac bilanţul distrugerilor, alţii se pregătesc pentru ce e mai rău. În Galaţi, pompierii au pus saci de nisip de-a lungul malurilor râurilor Bârlad, Siret şi Prut.

Podul care făcea legătura între Crihalma şi Comăna de Jos a fost distrus de apele Oltului. Podul rutier mai fusese avariat de viitură şi în luna martie. Oficialităţile urmau să decidă dacă podul va fi consolidat sau reconstruit. Acum, natura a decis.

Ploile torenţiale din ultimele zile au distrus şi un pod de cale ferată. Mai multe drumuri judeţene au fost stricate de viituri, iar peste 55 de gospodării au fost inundate numai în judeţul Braşov.

În Bistriţa, pompierii militari au reluat căutările unui bărbat luat de ape. Omul a fost văzut ultima dată sâmbătă seara. Dispariţia lui a fost anunţată abia duminică. Ieri pompierii l-au căutat cu barca prin apele învolburate.

În timp ce în Moldova autorităţile fac bilanţul distrugerilor produse de ploile abundente, la Galaţi oficialităţile se pregătesc pentru ce e mai rău. Hidrologii au emis cod portocaliu de inundaţii pentru toate cele trei râuri care brăzdează judeţul.

Localnicii se tem că din nou apele le vor lua tot ce au reuşit să agonisească, la fel cum s-a întâmplat şi în 2010.

În urma ploilor din ultimele zile patru oameni au murit şi alte mii au fost afectaţi de viituri.

Cristi Borcea a fost eliberat din închisoare după patru ani. Cum a apărut omul de afaceri la ieșirea din penitenciar: &q... Are doar nouă ani, dar e un exemplu de curaj! Bogdan a fost diagnosticat cu limfomul Hodkin și are nevoie de sprijin ca ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x