Antena Căutare

Blestemul familiei lui Vladimir Putin. Ce s-a întâmplat cu frații lui și de ce mama a fost aproape îngropată de vie

Maria Ivanovna Shelomova este cunoscută ca fiind mama lui Vladimir Putin, însă o altă femeie, Vera, a susținut că ar fi cea care l-a adus pe lume, conform Telegraph. Iată care este povestea familiei președintelui Rusiei și cum și-a pierdut toți frații.

colaj de imagini cu vladimir putin si mama lui Maria Ivanovna Shelomova Galerie
Maria Ivanovna Shelomova este cunoscută ca fiind mama lui Vladimir Putin, însă o altă femeie, Vera, a susținut că ar fi mama lui biologică, conform Telegraph. Iată care este povestea familiei președintelui Rusiei și cum și-a pierdut toți frații. | Profimediaimages.ro

Cea despre care se spune că ar fi mama lui Vladimir Putin, Maria Ivanovna Shelomova, s-a născut la 17 octombrie 1911. Femeia provenea din provincia Tver din Zerechye, Rusia.

Ea s-a căsătorit la vârsta de șaptesprezece ani cu Vladimir Spiridonovici Putin, cu care a avut trei copii: Vladimir Putin, Albert Putin și Maria. Pe ultimii doi i-a pierdut în timpul asediului Leningradului de către forțele Germaniei naziste.

Cine este Vera, femeia care susține că e mama biologică a lui Vladimir Putin

Chiar dacă Vladimir Putin o recunoaște pe Maria ca fiind mama sa, mai există o femeie care susține că este cea care i-a dat viață, conform The Telegraph. Este vorba despre Vera Putina, care s-a născut pe 6 septembrie 1926 într-un sat de lângă Ochyor.

Femeia a lucrat ca mecanic și operator de mașini agricole timp de opt ani. Apoi, Vera a început o pregătire avansată pe care a terminat-o la Tașkent. În timp ce studia, ea l-a cunoscut pe Paton Privalov, cu care a avut o relație.

Din spusele ei, când a rămas însărcinată, a aflat că Paton era căsătorit. Vestea despre soția lui oficială a lăsat-o cu inima frântă și s-a întors să stea cu părinții ei.

Citește și: Unde i-ar fi ascuns Vladimir Putin pe Alina Kabaeva și cei patru copii ai lor. S-a aflat locul și nu este în Rusia, cum se credea

Vera a mărturisit că a născut un băiețel pe 7 octombrie 1950 și l-a numit Vladimir, dar cu drag îl alinta Vova. Ulterior, ea s-a căsătorit cu Georgy Osepashvili și s-au stabilit în satul Metekhi din Georgia.

Bineînțeles, și-a adus și fiul nelegitim cu ea. Însă micuțul Vladimir nu ar fi fost acceptat de soțul ei pentru că erau săraci la acea vreme și nu puteau hrăni o gură în plus.

Mai multe certuri aprinse au continuat să apară din această cauză și Vera l-a trimis pe Vladimir la bunicii ei, care l-ar fi dat spre adopție. Părinții săi adoptivi ar fi fost rude îndepărtate ale părinților Verei și nu aveau copii: Vladimir Spiridonovici Putin și Maria Ivanovna Putina.

Cuplul s-a mutat în ceea ce era atunci Leningrad, unde a fost înregistrat și copilul a primit un nou certificat de naștere pe care scria 7 octombrie 1952.

Chiar dacă președintele Rusiei nu a confirmat cele spuse, Vera a afirmat că a făcut un test ADN, însă nu a primit niciodată rezultatul.

De asemenea, cabinetul lui a negat afirmațiile și jurnaliștii care s-au ocupat de verificarea subiectului au fost implicați în diverse incidente după ce au realizat interviuri cu Vera Putina.

Citește și: Cum trăiește Maria, fiica cea mare a lui Vladimir Putin, și cine e soțul ei. De ce au fost obligați cei doi să plece din Olanda

Totuși, jurnaliştii de la Daily Telegraph au găsit dovezi că un elev pe nume Vladimir Putin a frecventat o şcoală din apropiere, unde Vera a susţinut că l-a crescut în jurul anilor 1959 şi 1960, conform Express UK.

Mai mult, Vera chiar a dezvăluit o poză care îl arăta pe Vladimir Putin la patru ani. Ea a mai subliniat că președintele Rusiei a studiat la școala primară din sat până în clasa a IV-a. În plus, Putin a început școala în Leningrad în jurul anului 1960. Potrivit ei, în același an l-a dat părinților adoptivi.

Mama lui Vladimir Putin, aproape îngropată de vie

În timpul asediului Leningradului, fratele lui Putin a cedat de difterie, iar părinții săi nu au știut mult timp unde a fost îngropat, conform Russia Beyond.

Abia câțiva ani mai târziu au aflat că băiatul a fost înmormântat la Cimitirul Piskarevskoye, care a devenit locul de odihnă pentru peste 500.000 de oameni morți în anii Asediului - atât soldați căzuți în luptă, cât și civili care au murit de boală și de foame.

În 2015, Vladimir Putin a povestit și despre vindecarea miraculoasă a mamei sale, Maria Ivanovna Shelomova. În timp ce se întorcea acasă de la spital, când se apropia de blocul în care locuiau, tatăl său a văzut paramedicii scoțând cadavre pe targi și și-a recunoscut soția printre cei care păreau decedați.

Convins că ea este încă în viață, el le-a cerut paramedicilor să o lase, dar aceștia au răspuns că nu va reuși să o salveze și că va „trece în neființă pe drum”.

Citește și: Ce fel de copil a fost Vladimir Putin. De ce s-a schimbat brusc la vârsta de 11 ani, când a încetat să mai socializeze

„Mi-a spus că i-a atacat cu cârjele și i-a pus să o ducă înapoi în apartamentul lor”, a scris Putin, adăugând că tatăl său a hrănit-o până și-a revenit și că ea a trăit până în 1999. Tatăl său a murit cu un an mai devreme.

Vladimir Putin relatează că tatăl său avea șase frați și cinci dintre ei au murit în război. Unele dintre rudele mamei sale au fost, de asemenea, ucise în conflict.

În același timp, el a subliniat că părinții săi nu au simțit ură față de soldații germani. „Cum poate cineva să-i urască pe acei soldați? Erau oameni obișnuiți și au murit și în luptă. (...) Sunt muncitori, la fel ca noi. Au fost trimiși și pe front”, i-ar fi spus mama lui, conform scrisorii citate de publicația menționată anterior.

Te-ar putea interesa și: UPDATE Război Rusia - Ucraina, ziua 16 LIVE TEXT. ONU acuză Rusia că foloseşte bombe cu fragmentare în zone populate. Putin anunţă "schimbări pozitive" la negocieri

(P) Proiectele crypto Elrond și WAM, primul anunț împreună: Utilizatorii WAM vor putea folosi tokenul și pe rețeaua Elro... Kamala Harris vine în România pentru a discuta cu președintele Klaus Iohannis. Ce subiect au în dezbatere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x