Antena Căutare

Blocuri noi și moderne pentru medicii din Galaţi! Ce categorie de medici va beneficia de locuințe și cum se pot înscrie în program

Trei blocuri vor fi în curând construite la Galaţi pentru rezidenţii Spitalului Judeţean! Majoritatea tinerilor medici abia aşteaptă să completeze cererile pentru noile apartamente care vor fi ridicate la câţiva metri de locul lor de muncă.

Se dau locuințe pentru medici de la stat! Câte locuințe sunt disponibile și cum se pot înscrie medicii pentru a beneficia de apartamente spațioase, aproape de locul de muncă

Trei blocuri vor fi în curând construite la Galaţi pentru rezidenţii Spitalului Judeţean! Majoritatea tinerilor medici abia aşteaptă să completeze cererile pentru noile apartamente care vor fi ridicate la câţiva metri de locul lor de muncă. Potrivit informațiilor oferite de autorități, chiria va fi de 10 ori mai mică decât acum.

Pentru două blocuri deja s-a încheiat contractul de finanţare, iar de trei săptămâni, muncitorii au început să lucreze pe şantier la primul bloc. Constructorii estimează că până în martie 2020 primul bloc va fi dat în folosinţă, iar celălalte două până la sfârşitul verii.

Fiecare bloc de locuinţe va avea 20 de apartamente, 10 cu două camere şi 10 cu o cameră. Apartamente sunt spațioase, astfel că un apartament cu doupă camere ajunge chiar şi la 70 de metri pătraţi, iar un apartament cu o cameră la 50 de metri pătraţi.

În plus, atât medicii rezidenţi cât şi conducerea spitalului vor beneficia şi de o parcare pentru 330 de maşini.

Ion Grecu, consilier investitii CJ Galati declară că: ,,Noi zicem că până la sfârşitul anului sperăm să ne încadrăm cu.să turnăm al doilea nivel. Se lucrează după cum vedeţi pe două segmente. Primul segment deja s-a turnat placa de bază. Deci aici va fi efectiv parcarea autoturismelor.''

Rezidenţii care vor să locuiască într-un apartament trebuie să completeze o cerere la Spitalul Judeţean din Galaţi. Până în acest moment, şase medici s-au înscris pe listă. Chiria pe care o vor plăti la început va fi una mică, în jur de 150 de lei pe lună. Investiţia se ridică la 7,5 milioane lei fără TVA.

Credit foto: ziare.com

Este alertă alimentară! Carne de mici infestată cu Salmonella pune în pericol sănătatea oamenilor... Veste uriașă pentru românii cu credite în lei! Ministrul Finanțelor a făcut anunțul...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Parteneri
Ratatouille la cuptor. Rețetă franțuzească de ghiveci din legume
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x