Antena Căutare

Apar noi informații în cazul femeii care și-a abandonat cei doi copii la Spitalul din Alexandria!

Apar noi informații în cazul femeii care și-a abandonat cei doi copii în frig, în curtea Spitalului din Alexandria. Mai exact, se pare că tânăra de 24 de ani ar suferi de o boală. 

Apar noi informații în cazul femeii care și-a abandonat cei doi copii în frig, în curtea Spitalului din Alexandria. Mai exact, se pare că tânăra de 24 de ani ar suferi de o boală.

Lenuța Călin, femeia de 24 de ani, mama a doi copii, unul de un an și șapte luni, iar altul de opt luni, a decis să-și abandoneze băieții în frig, în curtea spitalului.

A apărut mama copiilor care au fost abandonați la poarta Spitalului din Alexandria! Cine este femeia care și-a lăsat băieții în frig ore în șir

Acum, însă, apar noi detalii despre femeia care a revoltat zeci de mii de români. Mai exact, se pare că tânăra ar avea probleme psihice.

O mamă și-a abandonat copiii la poarta Spitalului Județean din Alexandria. Băieții au șapte luni și un an și jumătate

”Femeia are probleme psihice. Nu știa ce face. A venit soțul ei și i-a luat, el nu știa că i-a lăsat acolo. Nu mai aruncați cu vorbe dacă nu știți ce s-a întâmplat.”, a fost comentariul unei femei care o cunoaște pe Lenuța.

Femeia și-a abandonat copiii în fața Spitalului Județean din Alexandria. Aceasta i-a lăsat pe cei mici, doi frătiori, unul de 7 luni și celălalt de aproximativ un an și jumătate, la poarta unității medicale, acolo unde au fost găsiți de o femeie care a alertat poliția.

Au fost prinși ”piraţii de TIR-uri”! Cine sunt bărbații care au furat laptopuri și produse electrocasnice de 50.000 de e... Situație revoltătoare în Craiova! O angajată a Spitalului a cerut șpagă cadourile aduse pentru copiii bolnavi: "Mie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x