Live acumObservator 12
Prime Time 20:00Film: Asasin american

BREAKING NEWS . Bogdan Drăghici, președintele Asociației T.A.T.A a fost reținut în urma acuzațiilor cu privire la faptul că și-a violat fiica minoră

Președintele Asociației T.A.T.A, Bogdan Drăghici, a fost reținut de către autorități în urma acuzațiilor cu privire la faptul că și-a violat propria fiică, în vârstă de 10 ani. 

Președintele Asociației T.A.T.A, Bogdan Drăghici, a fost reținut de către autorități în urma acuzațiilor cu privire la faptul că și-a violat propria fiică, în vârstă de 10 ani.

Avocata mamei fetei a depus mai multe plângeri la poliție, anchetatorii au deschis dosar penal. Este vorba despre una dintre fetele lui Bogdan Drăghici, pe care ar fi agresat-o sexual când avea doar 10 ani, în urmă cu aproximativ patru, cinci ani. Nu se cunoaște încă dacă mama fetei a aflat abia acum despre agresiunile bărbatului sau dacă sunt plângeri mai vechi, neluate în seamă.

Bogdan Drăghici se află acum în arestul poliției.

Președintele T.A.T.A. creștea mai multe fete dintr-o relație anterioară. Antena 3 transmite că este posibil să fie mai multe victime.

Bogdan Drăghici este cunoscut drept promotor al drepturilor taţilor şi al unor proiecte antidiscriminare. El nu a rescunoscut faptele, dar anchetatorii spun că au dovezi ale violurilor comisie de acesta, mai transmite sursa citată.