Live acum
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Bogdan Drăghici își abuza fiica vitregă seara, după ce îi citea povești! Președintele T.A.T.A. ar fi violat alte două fete

Bogdan Drăghici, președintele asociației T.A.T.A. care a fost acuzat că și-ar fi violat fiica vitregă în vârstă de zece ani, ar fi abuzat și fetele unor prieteni. Mai mult de atât, la o zi de la izbucnirea scandalului au apărut detalii privind modul lui de ”operare”.

Bogdan Drăghici, președintele asociației T.A.T.A. care a fost acuzat că și-ar fi violat fiica vitregă în vârstă de zece ani, ar fi abuzat și fetele unor prieteni. Mai mult de atât, la o zi de la izbucnirea scandalului au apărut detalii privind modul lui de ”operare”.

Surse apropiate anchetei au dezvăluit că Bogdan Drăghici obișnuia să le citească fiicelor sale povești seara la culcare, iar unele dintre agresiuni avea loc la finalul acestora.

Mai mult de atât, se pare că primul viol asupra fiicei vitrege a avut loc în dormitorul conjugal, în timp ce soţia lui Bogdan Drăghici, medicul Helen Drăghici, se afla în Germania, unde îl însoţea pe tatăl acestuia pentru o intervenţie chirurgicală.

Citește și: Bogdan Drăghici, între procese cu fostele soții și scandaluri cu vedete! Bărbatul este acuzat că și-a abuzat fiica ani la rând

De asemenea, unele surse au dezvăluit că Bogdan Drăghici obișnuia să le cumpere lenjerie intimă şi costume de baie fiicelor mai mari, obligându-le să le probeze, timp în care, în pofida protestelor fetelor, privea şi el în cabina de probă. Acasă le punea din nou să probeze obiectele cumpărate şi le fotografia.

Ba mai mult, el instituise o competiţie între fete cu privire la participarea la activităţi şcolare şi extraşcolare, iar cele care obţineau cele mai bune rezultate primeau cadouri sau îl însoţeau în deplasările în ţară în care consilia şi asista alţi taţi pentru a obţine custodia copiilor. Câştigătoare erau de obicei tot fiicele mai mari, inclusiv cea care a fost victima agresiunilor sale, agresiuni petrecute inclusiv în timpul unor astfel de deplasări.

De asemenea, Bogdan Drăghici ar fi agresat și alte două fete apropiate familiei, tot la vârsta de 12 ani. În cazul uneia dintre fete, unde a fost înregistrat un singur episod de abuz, Helen Drăghici, la acel moment în proces de divorţ cu Bogdan Drăghici, s-a adresat Secţiei 24 Poliţie, care a ataşat sesizarea unui dosar deja în lucru care avea ca obiect nerespectarea măsurilor privind încredinţarea minorului, în condiţiile în care Bogdan Drăghici nu îi permitea să o viziteze pe fiica lor.

Citește și: Soția lui Bogdan Drăghici, președintele T.A.T.A, a fost cea care a descoperit ororile: Fiica cea mare fusese abuzată timp de patru ani

În cazul celei de a doua fete, acum majoră, agresiunile au durat aproape trei ani, acesteia spunându-i-se, la momentul la care s-a adresat poliţiei, că faptele s-au prescris şi că oricum nu au dovezi. După ce a aflat de acest caz, Helen Drăghici s-ar fi adresat, spun surse judiciare, DGASPC, exprimând temeri în legătură cu faptul că şi fiicele sale ar fi putut fi victime, însă i s-a răspuns că încearcă să îl defăimeze pe Bogdan Drăghici, considerat un tată model.

Bogdan Drăghici se află acum după gratii, fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.


Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro