Bomba momentului la Caracal! Dezvăluire șocantă din dosar: „Există persoane interesate! Le dă de băut și apoi...”

 
+2 click pentru
galerie

Ancheta continuă în cazul criminalului de la Caracal, Gheorghe Dincă. Procurorii încă audiază persoane despre care se crede că ar deține informații importante pentru elucidarea misterului crimelor de la Caracal.

CRIMINALUL DE LA CARACAL. În cursul zilei de vineri au fost audiate mai mulți vecini ai lui Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal.

CRIMINALUL DE LA CARACAL. Se pare totuși că aceste persoane au mai fost audiate și în trecut. Acestea fie nu s-au prezentat, fie au venit în stare de ebrietate la secția de Poliție. Așa a ieșit la iveală un detaliu șocant despre criminalul de la Caracal, Gheorghe Dincă.

Un fost procuror militar a vorbit deschis despre această situație și a făcut o serie de dezvăluiri de-a dreptul șocante:

CRIMINALUL DE LA CARACAL. „Aici trebuie verificat cine le dă de băut, că nu e OK să fii beat de dimineață. Există persoane interesate care le dau de băut ca să nu fie audiați și atunci li se dă de băut. Cu siguranță un om responsabil nu bea când este citat de o instituție a statului.

 CRIMINALUL DE LA CARACAL. Lipsa de educație își spune cuvântul și în acest caz și se  vede și în acest caz”, a declarat Dan Voinea, fost procuror militar, conform celor de la bugetul.ro.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI