Antena Căutare

Inevitabilul s-a produs. Fetița de 7 ani a murit în accidentul de pe DN 13. Părinții nu știu nimic despre dramă!

O fetiţă de 7 ani a murit în urma accidentului produs pe DN 13, judeţul Braşov, după ce o maşină s-a răsturnat într-un pârâu şi a căzut pe plafon. Sora sa de doi ani a fost preluată de un elicopter SMURD şi va fi transportată la un spital din Târgu Mureş

O fetiţă de 7 ani a murit în urma accidentului produs pe DN 13, judeţul Braşov, după ce o maşină s-a răsturnat într-un pârâu şi a căzut pe plafon. Sora sa de doi ani a fost preluată de un elicopter SMURD şi va fi transportată la un spital din Târgu Mureş, iar părinţii sunt transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Braşov.

ISU Braşov a transmis, vineri, că fetiţa de 7 ani care a fost găsită în maşina răsturnată pe DN 13 a decedat.

Sora sa, în vârstă de doi ani, a fost preluată în stare gravă de către elicopterul SMURD şi dusă la un spital din Târgu Mureş.

Părinţii celor două fetiţe sunt transportaţi cu o ambulanţă şi cu o autospecială SMURD la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Braşov.

”Conducătorul unui autoturism înmatriculat în Ungaria, în timp ce se deplasa dinspre Sighişoara spre Braşov, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a lovit un parapet de pe marginea părţii carosabile din dreapta sensului său de mers, după care s-a răsturnat în şanţul din stânga sensului său de mers”, a transmis Poliţia Judeţean Braşov.

Deocamdată nu s-a putut stabili motivul producerii accidentului.

Caz dramatic în Cluj! Un tânăr s-a sinucis, după un scandal cu iubita! Ce a făcut înainte de a se arunca de la etajul no... Bilete tratament balnear 2019. Câți pensionari primesc și cum se acordă anul acesta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x