Antena Căutare

BREAKING NEWS. Ce se întâmplă cu clienții TELEKOM care au avut probleme luni seara: „Vă informăm că serviciile...”

Telekom România contnuă să întâmpine unele dificultăți în oferirea serviciilor sale clienților! Milioane de români nu au putut folosi serviciile de telefonie mobilă, fixă și de date oferite de Telekom.

Până la această oră, celebra companie nu a dezvăluit care sunt motivele care au stat la baza „deranjamentului”, însă a existat un soi de comunicat despre problemele apărute în ziua de luni: „Vă informăm că serviciile de voce au fost complet restabilite, iar cele de date sunt în mare parte restabilite. La această oră, toți clienții Telekom au acces la serviciile noastre. Vă mulțumim pentru înțelegere!”

Simulare EVALUARE NAȚIONALĂ 2018. Proba la MATEMATICĂ: Când se vor afișa rezultatele... VIDEO! De ce s-a călcat lumea în picioare, în această dimineață, la metrou! "M-au strivit. Nu puteam urca sau cobor...
Horoscopul zen al lunii iunie. Cum reușesc nativii să treacă peste probleme în această vară
Dacă nu credeai până acum, există chiar și un horoscop zen al lunii iunie. De fapt, îl...
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023. Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu adevărat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023 spune că Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu...
Parteneri
Ciambella cu cireșe și cocos. Rețetă de prăjitură din bucătăria italiană
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x