Antena Căutare

Bronte Rawlingson susține că deține secretul căsniciei perfecte. Ce sarcini îndeplinește zilnic ca să îi facă pe plac soțului

Bronte Rawlingson spune că dacă "toate femeile ar face ce face ea, niciuna n-ar mai divorța". Iată ce sarcini spune tânăra că îndeplinește zilnic ca să îi facă pe plac soțului și să aibă un trai fericit cu el.

Bronte Rawlingson susține că deține secretul căsniciei perfecte. Ce sarcini îndeplinește zilnic ca să îi facă pe plac soțului

Profimedia

The Sun a relatat povestea lui Bronte, care susține că a aflat secretul căsniciei perfecte, din punctul ei de vedere.

Bronte Rawlingson susține că deține secretul căsniciei perfecte. Ce sarcini îndeplinește zilnic ca să îi facă pe plac soțului

Ziua începe la ora șase dimineața pentru Bronte Rawlingson. Imediat, se grăbește către bucătărie, unde pregătește mic dejunul preferat al soțului ei. Urmează o zi întreagă în care face ordine sau curățenie și are grijă de copiii lo - Amelia, în vârstă de nouă ani, Fenella, în vârstă de șase ani și Theodore, un bebeluș de doar 18 luni.

Bronte a renunțat la școală "în numele iubirii". L-a cunoscut pe Phil, soțul ei, la vârsta de 16 ani, pe o plajă, iar la vârsta de 19 ani năștea primul lor copil. Se autodescrie ca fiind o "gospodină tradițională" și nu are niciun plan să aibă vreodată o carieră. Acum, Bronte are 29 de ani și este căsătorită cu Phil, în vârstă de 35 de ani. Tânăra spune că sunt două lucruri importante care îi fac căsnicia să funcționeze: faptul că stă acasă și faptul că este "feminină".

Bronte: "Cred că multe căsnicii eșuează din cauza faptului că femeile nu se comportă așa cum vor bărbații. Știu că soțului mei îi place să am grijă de el și îi mai place ca eu să fiu feminină, astfel încât el să își evidențieze masculinitatea. E o balanță pe care am creat-o".

Decizia tinerei de a fi o mamă tânără i-a uimit pe foarte mulți, iar cu părinții ei, spune Bronte, a avut unele conflicte pe această temă. Foștii ei colegi de școală, spre exemplu, au acum cariere, sunt avocați sau doctori, în schimb, ea a ales să fie mamă tânără. Asta și-a propus.

"Dintotdeauna mi-am dorit să fiu mamă și soție, încă de când eram mică. Visam la aceste lucruri încă de când mă jucam cu păpușile", a mai spus ea.

După ce pregătește mic dejunul soțului ei, tânăra are grijă ca și cei mici să fie hrăniți. "Îi pregătesc mâncarea lui Phil, omletă, îmi place să fie hrănit bine până la prânz".

Bronte este fericită că stă acasă, că are grijă de căminul familiei, de soț, de copii, în timp ce soțul ei lucrează și aduce banii în casă. Cât e ziua de lungă, tânăra face de mâncare, curăță sau pune în ordine casa, bucătăria și baia - le spală de două ori pe zi, până în jurul orei 23.00, când se pune la somn.

Niki Zoumpouli e mama care își folosește bebelușul pe post de "greutate" ca să facă exerciții fizice și să se ... Apple lansează noul iPhone 13. Care sunt noile caracteristici ale telefonului și la ce preț poate fi achiziționat...
Parteneri
Zodiile care au o atitudine autoritară. Nu renunță niciodată la ideile lor
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x