Antena Căutare

Bucureștenii, campioni la solicitări ciudate și amuzante! Unii cheamă poliția chiar și când au găsit un melc! Și asta nu e tot

La centrul unde sunt preluate apelurile bucureştenilor din Sectorul 4 curg cereri serioase, dar şi solicitări mai neobişnuite! Mulți români au sunat pentru motive extrem de ciudate și amuzante! Pentru ce au chemat unii cetățeni poliția locală?

"Pierdut verighetă în gunoi, cer sprijinul autorităţilor!" Este doar una dintre solicitările bizare pe care le fac bucureştenii către Primăria de sector. Multe par glume, însă oficialii trebuie să analizeze fiecare plângere. Chiar dacă e vorba despre un liliac intrat în casă sau despre salvarea unui melc.

Un barbat a sunat la politie pentru ca sotia nu-l lasa sa se uite pe Facebook

O doamnă a solicitat un echipaj de poliție locală atunci când a intrat un șarpe în crăpătura casei.

Un alt cetățean a solicitat intervenția de urgență a poliției locale pentru că cineva i-a furat de pe sfoara din curte pantalonii pe care îi pusese la uscat.

Puţini ştiu de acest serviciu al Primăriei. Dincolo de solicitările bizare, oamenii spun că linia telefonică pentru cetăţeni este utilă.

Call centerul Primăriei Sectorului 4 funcţionează de aproximativ o lună şi până în acest moment au fost soluţionate peste 6.500 de solicitări.

Canon de rugăciune 25 august. Sărbătoarea aducerii moaştelor Sfântului Apostol Bartolomeu... Scandal uriaș cu voucherele de vacanță. Românii, care au tichete, sunt principalele victime!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x