Antena Căutare

Bucurestenii, rugati sa-si lase masinile acasa!

Primaria Capitalei a facut apel la soferii bucuresteni sa renunte, pe cat posibil, sa mai circule cu masinile proprii, sa nu parcheze pe prima banda de circulatie si sa nu blocheze caile de acces, pentru a facilita deszapezirea.

"Avand in vedere cantitatile importante de zapada cazute in ultimele ore in Bucuresti, precum si prognoza meteorologilor care indica faptul ca va ninge abundent pana maine dimineata, primarul general, Sorin Oprescu, face un apel la bucuresteni sa renunte, pe cat posibil, la deplasarea cu autoturismele proprii, in favoarea mijloacelor de transport in comun, pentru a facilita o interventie cat mai eficienta a operatorilor de deszapezire. In acest moment, utilajele se afla in teren, dar din cauza aglomeratiei si a numarului mare de masini aflate in trafic, interventiile acestora sunt mult ingreunate", se arata intr-un comunicat al Primariei Generale.

De asemenea, Primaria informeaza ca, incepand de luni seara, bulevardele din Capitala vor fi inchise alternativ, pentru a permite degajarea cat mai eficienta a zapezii.


Foto: Intactimages

GALERIE FOTO! Imagini dramatice cu Romania acoperita de ninsori... Un avion a iesit de pe pista, in Craiova...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x