Antena Căutare

București 559. Evenimente organizate de Zilele Bucureștiului 2018

București 559. Program de Ziua Bucurestiului 2018/ Zilele Bucurestiului

București 559. Evenimente organizate de Zilele Bucureștiului 2018
| zilele bucurestiului 2018

Pe 20 septembrie orașul București sărbătorește 559 de ani. Ca în fiecare an acest eveniment se sărbătorește cu fast în Capitală, iar evenimente au început încă din acest weekend. Iată ce poți face de Zilele Bucureștiului 2018/ Ziua Bucureștiului 20 septembrie.

Pe 20 septembrie 2018 se împlinesc 559 de când București a fost atestat documentar. Și în acest an Primăria orașului București a organizat Zilele Bucureștiului, ocazie prin care locuitorii Capitalei se pot delecta cu programe specifice prin care se sărbătoresc cele peste cinci secole de atestare istorică a orașului devenit capitala României. Un adevărat maraton cultural, presarat de concerte și

Zilele Bucureștiului 2018 program în perioada 21-23 septembrie

Vineri, 21 septembrie: Gheorghe Zamfir, Enrico Macias, orchestră simfonică

Sâmbătă, 22 septembrie: HURTS, The Mono Jacks, DJ CS84

Duminică, 23 septembrie 2018: Rod Stewart, VUNK

Potrivit Infomusic, accesul este gratuit și se face, în fiecare dintre cele trei zile, începând cu ora 17:00.

Vineri va avea loc un concert extraordinar al maestrului Gheorghe Zamfir, având în program folclor autentic, muzică simfonică și muzică de film, genuri muzicale interpretate alături de orchestră, tenori și soprane de renume, precum și alți interpreți recunoscuți la nivel mondial. Invitat special în cadrul concertului extraordinar va fi artistul francez Enrico Macias.

Cea de-a V-a ediție a show-ului de 3D videomapping iMapp Bucharest va avea loc sâmbătă, spectacolul fiind proiectat pe fațada de 23.000 de metri pătrați a Palatului Parlamentului. Echipele finaliste în acest an sunt: Sila Sveta din Rusia, Go2 Productions din Canada, LosRomeras and OTUCINEMA din Spania, NullPixel din Mexic, SKG Media din China, United Motion Labs din Austria, Mindscape Studio din România, OCUBO din Portugalia, ArtZebs din Ucraina și Vision Impossible din Olanda.

Înaintea concursului de 3D video-mapping, pe scena din Piața Constituț­iei va concerta trupa britanică HURTS, duoul synth-pop englezesc format de Theo Hutchcraft și multi-instrumentalistul Adam Anderson. Trupa The Mono Jacks va deschide seara, după ce DJ-ul CS84 va anima publicul din piață.

Evenimentele continuă duminică, 23 septembrie 2018 cu un concert live al unuia dintre cei mai mari artiști din toate timpurile: Rod Stewart. Acesta va concerta pentru prima dată după 23 de ani în România. În deschidere va urca pe scenă trupa VUNK.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Anunț IMPORTANT pentru șoferi! Sunt restricții de trafic pe A1 și A2... A fost CUTREMUR! România s-a zguduit din nou de-a binelea. Seismul a avut magnitudine MARE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x