Antena Căutare

Video. Baie de sânge în București! Au apărut imaginile groazei. Un bărbat a murit după ce s-a luat la bătaie azi noapte în Capitală!

Un bărbat a murit şi un altul a fost rănit în urma unei altercaţii care a avut loc în sectorul 5, cazul fiind investigat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi de Serviciul Omoruri.

Conform Poliţiei Capitalei, luni dimineaţă, pin apel 112, a fost sesizat un conflict, pe raza sectorului 5, conflict în care ar fi fost implicate mai multe persoane, în urma altercaţiei, două persoane fiindr rănite şi primind îngrijiri din partea unui echipaj de urgenţă. Ulterior, în urma loviturilor, unul dintre bărbaţi a decedat.

Cadavrul a fost ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Poliţiştii au făcut cercetarea la faţa locului şi au audiat mai multe persoane.. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi de Serviciul Omoruri.

Sursa : news.ro

O fetiță cu sindrom Down a fost adoptată de un tată singur după ce a fost respinsă de 20 de familii... Scene de război şi violenţe în centrul Capitalei! Zeci de indivizi s-au bătut cu bâte şi topoare, iar un bărbat de 30 de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x