Antena Căutare

Bucuresti: Un pescar a disparut in Lacul Morii

Un pescar a cazut vineri seara in Lacul Morii din Bucuresti si in cateva zeci de secunde a disparut in adancuri. Un trecator care a vazut intreaga scena a sunat la 112 sa ceara ajutor, iar in scurt timp politisti, pompieri, medici si scafandri au ajuns la fata locului si au inceput operatiunea de salvare. Fara succes, insa.

Un martor a spus ca barbatul avea o pluta improvizata si vaslea spre mijlocul lacului.

Operatiunile de cautare a barbatului au durat pana la miezul noptii, cand scafandrii au renuntat la misiune din cauza temperaturii foarte scazute a apei.

In zona in care se presupuna ca a cazut barbatul, apa are o adancime de peste 7 metri. Odata cazut in apa, pescarul amator a avut putine sanse de scapare. Daca in primele minute scafandrii vorbeau de o operatiune de salvare, sambata s-au intors pe Lacul Morii pentru a recupera trupul neinsufletit.


Foto: Intactimages

6.500 de angajati, disponibilizati de la Posta Romana... BAC 2012: Camerele de supraveghere, centrate pe elevi nu pe geamuri si usi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x