Antena Căutare

Bucuresti: Un zid a cazut peste sase muncitori

Un zid a cazut peste sase muncitori, joi, in Bucuresti. Echipele de descarcerare au scos oamenii de sub daramaturi. Cinci persoane au fost ranite usor, dar cea de-a sasea este intr-o stare foarte grava.

UPDATE: Anchete in urma accidentului




"Aceste persoane au fost prinse sub un zid, in timpul unor demolari de pe raza sectorului 1", a declarat Constantin Bujor, director ITM Bucuresti. Muncitorii sunt angajatii unei societati particulare care lucrau acolo.


Potrivit lui Radu Dumitrescu, martor la locul accidentului, "este vorba de o cladire nelocuita de foarte mult timp, aflata intr-o stare avansata de degradare. Peretele care a cazut era lipit de cel al casei vecine".



Prefectului Capitalei, Mihai Atanasoaie, spune ca ar fi vorba de un santier privat si ar trebui facuta o verificarea amanuntita pentru a se vedea daca s-au respectat toate masurile.

"ITM va merge acolo cu o grupa de inspectori, sa verifice. Este bine ca peretele nu s-a prabusit pe exterior, ca altfel putea sa prinda sub el mai multi trecatori", a spus prefectul Atanasoaie, la Antena 3.

Muncitorii lucrau la consolidarea casei

"Acum s-a sistat activitatea pe acest santier si vom face verificari sa vedem daca se respectau legile. Sanctiunile pot fi de natura contraventionala sau penala, in functie de situatie. Din primele informatii, angajatorul avea contracte de munca pentru muncitori", a delcrat Bujor Constantin, inspector-sef la ITM Bucuresti.

Gorj: 500 de elevi, depistati cu ganduri sinucigase. Afla ce masuri se vor lua!... Guvernul a avizat inceperea concedierilor in MAI si amanarea incadrarii absolventilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x