Antena Căutare

Bucureștiul revine la viață. Petrecerile din Centrul Vechi au adunat sute de străini

Vara a luat oficial sfârşit, aşa că cei mai mulţi se întorc din vacanţe, pentru a reveni la viaţa agitată de zi cu zi. Dar şi la obiceiurile de petrecere din serile de weekend. Iar Bucureştiul a fost plin de oferte în acest sfârşit de săptămână.

Vara a luat oficial sfârşit, aşa că cei mai mulţi se întorc din vacanţe, pentru a reveni la viaţa agitată de zi cu zi. Dar şi la obiceiurile de petrecere din serile de weekend. Iar Bucureştiul a fost plin de oferte în acest sfârşit de săptămână. De la centrul vechi care a devenit un magnet pentru străini, până la rafinatul festival George Enescu, care şi-a deschis porţile. Iar pentru cine a vrut să încerce o experientă mai puţin neobişnuită, iată cum a arătat o petrecere silent disco.

După imagini, s-ar putea crede că muzica. bubuie în boxe. De fapt, în jurul acestor tineri e linişte, iar ritmurile se aud doar în căştile pe care fiecare le poartă.

„Foarte tare, deci treaba asta cu silent party.Geniala! E prima data si nu ultima, clar.” , a spus un petrecăreț.

Tema a fost muzica anilor 90. Şi pentru a întregi peisajul retro, organizatorii au chemat diversi colectionari de telefoane mobile vechi. Nici bancile scolii nu au lipsit de la evenimentul retro.

Dacă acest local a fost al nostalgicilor, Centrul Vechi al capitalei, a fost, ca în orice altă zi de weekend, al străinilor. La petrecerile cluburilor din centrul Istoric al capitalei, abia dacă mai auzi trei cuvinte în limba română.

Pentru cei mai conservatori, Bucureştiul găzduieşte în această lună şi prestigiosul festival George Enescu. Debutul a fost aseară printr-un spectacol la Sala Palatului şi unul la Ateneul Român.

Mama lui Cristian Cioacă, ipoteză-șoc: Este vie! Vă spun, se răzbună!”... Acțiune de amploare pe Dunăre! O fetiță de zece ani a fost dată dispărută...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x