Căutare Live

Bulgarii au ieşit cu miile pe străzi și fac praf guvernele! Ce nemulţumiri au

Mii de bulgari au ieşit în stradă pentru a şaptea zi la rând cerând demisia Guvernului ţării şi a procurorului general.

Bulgarii au ieşit cu miile pe străzi și fac praf guvernele! Ce nemulţumiri au

Oamenii acuză administraţia premierului Borisov de incompetenţă şi corupţie. Protestele sunt cele mai mari manifestaţii anti-guvernamentale din Bulgaria din ultimii şapte ani. Şi în Rusia au avut loc manifestaţii împotriva modificărilor constituţionale care permit lui Vladimir Putin să rămână în fruntea ţării până în 2036.

Mii de demonstranţi au cerut din nou ca Borisov şi cabinetul său să demisioneze, acuzând guvernul de coaliţie de centru-dreapta de "corupţie". De asemenea, ei cer demisia procurorului general.

CE cere vaccinare antigripală timpurie: Epidemii simultane ar pune o presiune pe sistemele de sănătate

Conducerea partidului de guvernământ GERB a decis între timp că trei miniştri-cheie trebuie să plece, şi anume miniştrii de finanţe, de interne şi cel al economiei. Toţi trei au declarat prompt că vor demisiona oficial joi.

"O demisie a acestui guvern nu va îmbunătăţi situaţia", a declarat Borisov înaintea unei şedinţe a guvernului miercuri, cerând opoziţiei să se alăture eforturilor de soluţionare a crizei.

Pandemia de COVID-19 va crea dificultăţi economice grave celei mai sărace ţări a Uniunii Europene mai târziu în cursul acestui an, a avertizat Borisov.

Cutremur în România, joi seară. Este al patrulea în ultimele zileÎn timp ce Comisia Europeană a propus un fond de 750 miliarde de euro (857 miliarde dolari) de recuperare după pandemie, Borisov a declarat că va insista pentru ajutor financiar pentru Bulgaria la summitul UE ce începe vineri.

Partidul socialist de opoziţie a depus o nouă moţiune de cenzură împotriva guvernului lui Borisov în parlament, din nou în legătură cu acuzaţii de corupţie. Borisov a supravieţuit mai multor moţiuni de cenzură de la preluarea mandatului de către actualul guvern în 2017.

A apărut un nou simptom al infecției cu noul coronavirus. Medicii, semnal de alarmă: ”Cereți ajutor dacă vă confruntați cu astfel de probleme!”În fiecare noapte demonstranţii au ieşit în stradă acuzând guvernul de coaliţie al lui Borisov de corupţie şi de metode în "stil mafiot". Protestele sunt susţinute de socialiştii de opoziţie şi de preşedintele prorus Radev.

Borisov a declarat în weekend că guvernul său va rămâne în funcţie.

Următoarele alegeri parlamentare sunt stabilite pentru martie 2021.

CE cere vaccinare antigripală timpurie: Epidemii simultane ar pune o presiune pe sistemele de sănătate... Legea carantinei și izolării a trecut de Parlament. Copiii nu vor mai fi luați în supravegherea statului și nu se vor pu...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri