Antena Căutare

Buzău: Inspectoratul Şcolar Judeţean a fost închis după ce un angajat a fost confirmat cu coronavirus

Inspectoratul Şcolar Judeţean Buzău a fost închis până luni pentru dezinfecţie terminal după ce un angajat a fost confirmat cu coronavirus. Angajatul are un singur coleg de birou, identificat până acum ca fiind contact direct al angajatului ISJ contaminat.

Potrivit inspectorului şcolar general al IŞJ Buzău, Florina Stoian, un angajat al instituţiei în vârstă de 56 de ani a fost confirmat cu coronavirus, după ce a cerut să fie testat întrucât avea simtpome de boală. Testul a ieşit pozitiv, fiind primul caz de COVID 19 în Inspectoratul Şcolar Buzău.

DSP Buzău a demarat o anchetă epidemiologică iar până acum a fost identificat un singur contact în IŞJ, fiind vorba despre colegul de birou al bolnavului.

Conducerea ISJ Buzău şi DSP au decis închiderea instituţiei până luni pentru a se putea realiza o dezinfecţie a tuturor spaţiilor. La ultima raportare a autorităţilor, Buzăul avea 148 de cazuri de coronavirus.

Sursa : news.ro

Raed Arafat tună și fulgeră! Secretarul de stat anunță măsuri draconice: „Refuzul înseamnă amendă!”... Fetiță de șapte ani, înjunghiată mortal de iubitul mamei ei. Ce făcuse micuța cu doar câteva ore înainte de a fi ucisă e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x