Antena Căutare

Cadavrul unui barbat de 51 de ani, gasit plutind pe raul Somes

Cadavrul unui barbat de 51 de ani a fost gasit, aseara, plutind pe raul Somes. Trupul neinsufletit a fost descoperit de un tanar, care a sunat imediat la 112. Nimeni nu a vazut cum s-a inecat barbatul, insa medicii cred ca, cel mai probabil, omului s-a facut rau si a cazut in albia raului.

In locul in care a fost gasit cadavrul barbatului de 51 de ani, nivelul apei nu depasea 50 de centimetri. Pompierii au legat un cablu de trupul neinsufletit si l-au tras spre mal ca sa fie examinat de medici.

Alarma a fost data de un tanar care iesise sa isi plimbe cainele pe digul de protectie de pe raul Somes. La un moment dat a observat o undita si i-a venit greu sa creada ca un pescar ar fi uitat-o pe mal: “Eram pe dig si am vazut o undita rezimata de un pom si am coborat sa vad ce ea. Mi s-a parut ca e un cadavru in apa, la vreo trei metri de mal. Am sunat la 112 dupa care, cam in cinci minute au aparut”.

Barbatul mort a fost identificat chiar de fiul lui, care l-a cautat o zi intreaga prin oras. El asteapta rezultatul necropsiei si al anchetei deschise de oamenii legii care sa afle conditiile exacte in care omul a murit.

Localnicii din Stefanesti i-au sechestrat pe angajatii unei companii de cablu pentru ca nu au putut sa vada meciul Ajax-... Cu BOMBA langa soba: "Am vrut s-o tai, s-o sparg si s-o bag pe foc!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x