Antena Căutare

Primele imagini! Cadavru cu pungă pe cap, descoperit în sectorul 6 din București! Ce detaliu șocant a ieșit la iveală

Cadavrul unui bărbat cu o pungă trasă în cap a fost găsit, joi dimineaţă, pe o stradă din sectorul 6 al Capitalei. Un bărbat care își plimba câinele prin zonă a descoperit cadavrul și a alertat imediat Poliția.

Din primele informații se pare că ar fi vorba despre un tânăr de 21 de ani, care a consumat substanțe interzise. Nu este exclusă nici ipoteza sinuciderii.

CADAVRU GĂSIT ÎN BUCUREȘTI

„La data de 31 octombrie a.c., Secţia 25 Poliţie a fost sesizata prin apel 112, cu privire la faptul că pe o stradă din Sectorul 6, se află cadavrul unui bărbat cu o pungă trasă pe cap.

La faţa locului au sosit de îndată echipaje de poliţie care au constatat că cele sesizate se confirmă şi au procedat la delimitarea locului unde a fost găsit cadavrul”, a transmis, joi dimineaţă, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri desfăşoară cercetări la faţa locului în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment”, arată cei de la news.ro.

Sursa video: Antena 3

Ambasadorul SUA Hans Klemm a depus flori la clubul Colectiv... O nouă metodă de furt de pe card! Doi ploieșteni au furat 40 000 de euro. Poliția nu a mai văzut așa ceva!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x