Antena Căutare

Calarasi: Primarul si-a injurat cetatenii chiar de zilele orasului!

Primarul din Calarasi si-a injurat cetatenii chiar de zilele orasului! Edilul Nicolae Dragu a explodat de nervi, in momentul in care a auzit cateva huiduieli si a inceput sa-i faca pe localnici: "javre si derbedei!".


"Sunteti niste javre, exact cum i-a zis si politia presedintelui. La revedere! La revedere, javrelor! N-o sa mai aveti primar niciodata in viata voastra", le-a spus Dragu spectatorilor.

"V-am scos din mizerie. Stateati intr-o mizerie… Asta este multumirea voastra? Nu va este rusine, nemernicilor? Voi nu reprezentati Calarasiul! O haita de derbedei si golani!", a continuat primarul.

"La revedere! La revedere! Traiasca Calarasiul! Traiasca Calarasiul! Huiduiti? Huiduiti de ce? Ca v-am scos din mizerie?", a mai spus edilul.

Nicolae Dragu este unul dintre cei mai controversati primari din tara. Este deja la al treilea mandat, dar asta nu l-a facut mai popular. In 2008, a fost filmat in timp ce impartea bani viitorilor sai alegatori. A fost exclus din PNL, dupa ce in timpul campaniei electorale s-a imbracat intr-o geaca portocalie si a strigat ca el voteaza cu Traian Basescu.

In afara campaniilor electorale, insa, primarul nu prea se descurca sa mobilizeze electoratul.

Asistenta de la Maternitatea Giulesti, Florentina Cirstea, eliberata din arest... Soferii agresivi in trafic risca inchisoarea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x