Antena Căutare

Calendar ortodox 29 martie. Rugăciunea care te vindecă de gelozie

Rugaciunea din 29 martie este dedicata ocrotirii familiei si vindecarii de sentimentul ravasitor al geloziei.

Calendar ortodox 29 martie. Rugăciunea care se rostește pe 29 martie este despre înțelegere și armonie în familie, despre puterea de a înfrâna pornirile care provin din gândurile negre, gelozie și nesiguranță.

Când gelozia își face loc în inimă, acest lucru poate duce la destrămarea cuplurilor. Iată ce rugăciune trebuie să rostiți pentru a scăpa de cel negativ dintre sentimente.

Rugăciunea care te vindecă de gelozie

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Rugăciunea este cel mai bun mod de a comunica cu divinitatea. Într-un prezent în care tot mai multe familii se destramă din motive de gelozie, nu uita să rostești aceste cuvinte pline de duh ori de câte ori simți te simți sufocat de gânduri distructive.

sursa: secretele.com

ZILE LIBERE PAŞTE 2018. Românii, DOUĂ MINIVACANŢE: de Paşte şi 1 Mai... Când începe vacanţa de Paşte 2018? După o „Săptămână Altfel”, fără cursuri, elevii vor sta acasă o săptămână şi două zil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x