Antena Căutare

Campania "Eroul meu de acasă". Povestea lui Bogdan Cristian, ISU Timiș: "Tati, să-ți dea D-zeu sănătate! Să nu îți faci griji! Totul va fi bine! Te iubim!"

Salvatori cu halate albe, combinezoane colorate sau uniforme militare. I-am văzut în diferite momente dramatice, la datorie, şi ne-am gândit că au cea mai dificilă meserie din lume.

Eroii au puteri magice şi ies întotdeauna învingători. Ne spun asta, copiii unui astfel de erou. Tatăl e salvator SMURD la Timiş, un om cu suflet mare şi zâmbet cald care face din imposibil posibil. Observator vă prezintă al doilea reportaj al campaniei "Eroul meu de-acasă".

O mașină cu sirenele pornite traversează orașul, salvatorii SMURD duc în mare grabă spre spital un pacient confirmat cu Covid-19. E noua lor misiune în aceste vremuri tulburi, cum nimeni nu a mai trăit vreodată. E noua lor viață de mai bine de două luni, de când mulți dintre ei nu au mai ajuns acasă. Nu și-au mai ținut în brațe copiii.

Observator lansează campania Eroul meu de acasă, cu ocazia Zilei Internaționale a copilului

Însă, tocmai copiii le-a dat de departe o lecție prețioasă despre cum poți să-ți pui sufletul pe o coală de hârtie și să spui fără voce cea mai frumoasă poveste despre eroi, speranță, rugă și credință în Dumnezeu.

Doi copii i-au trimis un mesaj tatălui lor care este unul dintre eroi:

"Tati, noi știm că ai depus un jurământ... și mai știm că eroii există! Știm că ești un om extraordinar și avem încredere în tine. Ne rugăm să nu vă infectați cu virusul acesta și îți dorim o zi ușoară. Tati, stai liniștit, noi suntem bine! Stăm acasă, facem lecții, desenăm... așa cum ne-ai învățat. Ne rugăm pentru tine tati, să-ți dea D-zeu sănătate. Noi știm că tu și colegii tăi sunteți cu suflet mare. O să reușiți să faceți lumea să zâmbească. Să nu îți faci griji! Totul va fi bine! Te iubim! Denis și Patrick."

Tati este plutonier adjutant Bogdan Cristian de la ISU Timiș, unul dintre eroii acestei pandemii. Băieții lui sunt obișnuiți să-și știe tatăl plecat în misiune, doar că, niciodată nu au fost atât de departe, atâta vreme unul de altul. Însă, ei au înțeles în această perioadă ceva foarte important, când e vorba de salvarea vieților, tații chiar trebuie să anuleze orice plan de vacanță, de petrecere sau de joacă în parc.

A fost medic înainte de toate! Sebastian, asistentul SMURD chemat să-și salveze propriul copil, mărturii emoționante: "Mi-am văzut fiul lovit de o mașină!"

Este frumos să ai eroul tău acasă, dar asta presupune și mici sacrificii.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus!

Cel mai mare pelerinaj din Europa făcut anul acesta doar cu sufletul. Tradiţia de 450 de ani a fost întreruptă... Are 24 de ani, vorbește prin sunete și se sperie de oameni. Tânără din Constanța, sechestrată de mamă în condiții inuman...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x