Antena Căutare

Campanie Observator: Copii vanduti cu 80.000 de euro in Bacau

Nu doar in Ardeal se vand copii. Afaceri cu prunci se fac in mai multe locuri din tara. Intr-un sat din Bacau, o familie care isi pretuieste cu mai mult de cinci mii de lei copilul. Mai exact, 80 de mii de euro. Zece mii la intermediar, 70 de mii la mama, daca ii se poate numi asa

80.000 de euro este pretul pus de o mama pentru copilul pe care il va naste peste doua luni. Da vina pe saracie pentru gestul ei, insa nu se sfieste sa ceara sume impresionante. Mai are trei copii si se gandeste ca al patrulea ar putea sa-i aduca fericirea… in buzunar.

Garanteaza pentru sanatatea ei si a pruncului, chiar daca nu a facut nicio analiza. Femeia a stiut de la inceput ca nu va aduce copilul acasa.

In schema apare si o profesionsta in vanzarile cu prunci. Ea cunoaste fiecare detaliu al procesului si ofera asistenta pe toata perioada desfasurarii lui.

Iar pretul e stabilit in functie de disperarea parintilor. Mai ales ca, in Romania, in 2012, sa adopti legal un copil este o aventura. Iar negustorii de suflete stiu bine cum functioneaza sistemul. Si de asta profita.

Pentru bani sunt dispusi sa faca orice, chiar daca isi risca libertatea. Statisticile arata ca, in Romania, in 2011, peste 60 de mii de copii se aflau in centre de plasament. Numarul adoptiilor pentru acelasi an a fost de 1.200, desi cereri au fost mult mai multe. Sistemul bolnav din tara noastra face insa ca fericirea pruncilor si a parintilor care vor sa-i adopte sa se impiedice in fiecare zi de hartii.

Observator special: Damian Draghici lupta pentru rromi... Un hot din Cluj a pus gand rau camerelor de supraveghere din fata unui bar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x