Antena Căutare

Când pică Black Friday 2019 în România, magazine, și ce trebuie să știi

Află pe a1.ro când pică Black Friday 2019 în România și ce magazine au dat deja startul reducerilor de Black Friday

Când pică Black Friday 2019 în România, magazine, și ce trebuie să știi
Black Friday 2019

Black Friday 2019 pică în România în luna noiembrie 2019, cu două săptămâni înainte de Black Friday, Statele Unite ale Americii. Vezi ce magazine au dat deja startul la ”Vinerea Neagră” și ofertele produselor

Dacă în Statele Unite, Black Friday are loc pe data de 29 noiembrie, în România, anumite magazine au dat startul reducerilor încă de la data de 1 noiembrie 2019. Totuși, majoritatea magazinelor încep reducerile din 15 noiembrie, iar perioada promoțiilor se poate prelungi înclusiv în weekendul ce urmează datei de 15 noiembrie.

De Black Friday 2019, magazinele online oferă tradiționalele promoții la televizoare, telefoane, laptopuri, articole sportive, îmbrăcăminte, electrocsnice, mobilă, articole pentru mașini, bijuterii, genți, poșete etc. Anul acesta, 103 magazine sunt participante la Black Friday.

Black Friday 2019 România: magazine înscrise

  • Când e Black Friday la eMag

Black Friday la eMAG are loc pe 15 noiembrie 2019, fiind evenimentul de shopping cu cele mai multe oferte și reduceri pregătite special pentru această zi. Conceptul Black Friday a fost prezentat românilor de eMAG, în anul 2011. Tradiția a fost păstrată în fiecare an, iar clienții din România au putut cumpăra, de la o ediție la altă, produse din ce în ce mai variate.

Ce reduceri găsești la eMag în ”Vinerea Neagră”

La eMag găsești oferte pentru următoarele categorii: televizoare, telefoane, laptopuri, produse din categoria Fashion și articole sportive, electrocasnice, accesorii pentru casă și grădină, produse de îngrijire personală pentru adulți și copii, mobilă, jucării și anvelope.

  • Când e Black Friday la Altex

La Altex, reducerile au început încă din 1 noiembrie 2019. Promoțiile vor dura până la data de 4 decembrie 2019.

Ce reduceri găsești la Altex în ”Vinerea Neagră”

La Altex găsești reduceri la următoarele categorii de produse: laptpuri, telefoane, TV, electrocasnice mari, electrocasnice mici, cosmetice, auto, baby, casă, grădină, bricolaj, voiaj.

Și la Flanco reducerile au început încă de pe 1 noiembrie, iar primul stoc la televizoare smart Led Allview deja a fost epuizat.

Flanco promite reduceri de până la 80% la produsele oferite.

Ce reduceri găsești la Flanco în ”Vinerea Neagră”

La Flanco găsești reduceri la următoarele categorii de produse: telefoane, tablete, gadget, IT, periferice, gaming, electrocasnice mari, electrocasnice mici, îngriijire personală.

La badabum.ro, reducerile de Black Friday vor începe pe 15 noiembrie 2019.

Ce reduceri găsești la badabum.ro în ”Vinerea Neagră”

La magazinul online badabum.ro, poți găsi reduceri la o gamă variată de produse. Categoriile la care s-ar putea face reduceri sunt: laptopuri, tablete, telefoane, PC - componente & Software, Imprimante & birotică, TV, electrocasnice mari, electrocasnice mici, gaming, produse de îngrijire personală, bijuterii & fashion etc.

Când e Black Friday la epantofi.ro

Site-ul epantofi.ro nu și-a anunțat încă data de Black Friday, așadar pentru cei care vor să afle ziua promoțiilor trebuie să verifice constant pe site.

Cum spuneam, de Black Friday 2019 România, 103 magazine s-au înscris în cursa pentru reduceri. Alte magazine anunțate pe site-ul oficial Black Friday 2019 sunt: elefant.ro, answear.ro, evomag.ro, fashiondays.ro, notino.ro, AloShop. Vezi întreaga listă de magazine AICI!

Doi tineri care aveau asupra lor un troler cu șase kilograme de cannabis, prinşi de poliţiştii din Bucureşti... Asta îi paște pe polițiștii care iau ȘPAGĂ! De acum, nu vor mai vrea să pună mâna pe vreun ban de la șoferii prinși în f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x