Căutare Live

Când se va căsători Radu Mazăre în pușcărie. Detalii incredibile despre nunta ce va avea loc la Penitenciarul Rahova

Mihai Mazăre, fratele lui Radu Mazăre, a dezvăluit când va avea loc nunta fostului primar al Constanței cu iubita lui, Roxana, divulgând și alte detalii despre nunta ce va avea loc la Penitenciarul Rahova.

Mihai Mazăre, fratele lui Radu Mazăre, a dezvăluit când va avea loc nunta fostului primar al Constanței cu iubita lui, Roxana, divulgând și alte detalii despre nunta ce va avea loc la Penitenciarul Rahova.

Potrivit lui Mihai Mazăre, fratele lui Radu Mazăre, nunta fostului primar al Constanței cu iubita lui Roxana ar urma să aibă loc la începutul lunii viitoare, când e și ziua lui de naștere.

Radu Mazăre și iubita lui nu vor avea parte de o petrecere mare de nuntă, acest lucru nefiind posibil. Nunta va avea loc chiar la penitenciarul Rahova.

La ceremonia de căsătorie a lui Radu Mazăre cu iubita lui Roxana vor participa cel mult 10 persoane. Deocamdată nu se știe cine vor fi nașii acestora.

Roxana, iubita lui Radu Mazăre, urmează să își cumpere rochia de mireasă, iar fostul primar al Constanței va veni la nuntă în costumul în care a tot apărut la Înalta Curte de Casație și Justiție.

De altfel, luni, Radu Mazăre va merge la instanță pentru a da o declarație.

Mihai Mazăre, fratele lui Radu Mazăre, se va ocupa de verighete.

În prezent, Roxana, iubita lui Radu Mazăre, este în Madagascar, iar fratele acestuia susține că săptămâna viitoare va veni aici pentru a pune la punct ultimele detalii legate de nuntă.

Radu Mazăre și-a cerut în căsătorie iubita prin telefon. Ea a acceptat și nu este exclus ca în perioada imediat următoare cei doi să facă și un copil.

1 iunie, prima zi de vară în calendar. Tradiții și obiceiuri în luna iunie. Ce trebuie să faci de „cireșar”... Invazie de furnici la Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean din Constanţa! O mamă a filmat totul – Video...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri