Antena Căutare

Când se vor redeschide parcurile și cimitirele, în București! Gabriela Firea, anunț de ultimă oră!

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a anunțat când a putea fi redeschise parcurile și cimitirele din București. 

Când se vor redeschide parcurile și cimitirele, în București! Gabriela Firea, anunț de ultimă oră!
Când se vor redeschide parcurile și cimitirele, în București! Gabriela Firea, anunț de ultimă oră!

Gabriela Firea a spus că va propune Redeschiderea parcurilor și cimitirelor din București în cadrul măsurilor care vor fi eventual relaxate începând din 15 mai.

În ceea ce privește teatrele, sălile de spectacol, „nu pot să dau vești prea bune”, a spus Gabriela Firea, arătând că toate măsurile trebuie să fie în concordanță cu recomandările epidemiologilor, potrivit digi24.ro.

În cazul în care se vor redeschide parcurile, vor trebui precauții, astfel încât persoanele să nu se apropie foarte mult una de cealaltă.

Șezlonguri separate cu plexiglas, teste și dezinfectare înainte de zbor! Cum vor arăta vacanțele, din cauza pandemiei de coronavirus

Dacă stau la coadă, oamenii trebuie să păstreze distanța, a spus Gabriela Firea, declarându-se îngrijorată de imaginile văzute zilele acestea cu oameni care stăteau prea aproape la coadă la mici.

Aflați bilanțul oficial actualizat al deceselor provocate de noul coronavirus în România, precum numărul cazurilor de COVID-19 din țară, aici!

Șezlonguri separate cu plexiglas, teste și dezinfectare înainte de zbor! Cum vor arăta vacanțele, din cauza pandemiei de... Marcel Vela le-a mulțumit românilor care au stat acasă de 1 Mai! Ce se va întâmpla, după 15 mai! „Virusul nu se odihneșt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x