Căutare Live

Când va fi prima zi în care în România nu va mai fi niciun deces de coronavirus? Ce arată un studiu făcut de Institutul pentru Măsurători și Evaluare în domeniul Sănătății

Un studiu realizat de Institutul pentru Măsurători și Evaluare în domeniul Sănătății, din cadrul University of Washington, cu ajutorul unor modele matematice, face câteva previziuni privind evoluția COVID-19 în lume.

Când va fi prima zi în care în România nu va mai fi niciun deces de coronavirus?

Pixabay.com

Pentru România, estimările afișate arată că vârful pandemiei va fi atins în țara noastră pe 13 aprilie, iar 8 mai va fi prima zi în care nu va fi înregstrat niciun deces din cauza COVID-19.

Numărul total de decese estimat de IHME în România este de 804, până pe 4 august 2020.

Potrivit acelorași estimări, 11 aprilie va fi data la care resursele medicale vor avea cel mai mare grad de solicitare, anunță siteul educatieprivata.ro.

The Institute for Health Metrics and Evaluation (IHME) este un centru independent de cercetare în domeniul sănătății publice, care funcționează sub autoritatea UW Medicine, la University of Washington. IHME oferă măsurători riguroase în legătură cu problemele de sănătate cele mai importante la nivel mondial și evaluează strategiile folosite în abrdarea acestora.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... ”Colegul nostru se temea să intre în spital pentru că acolo e dezastru!” Dezvăluiri cumplite după moartea ambulanțierulu...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri