Antena Căutare

Când vine nota de plată pentru ”euforia” din weekend. Alexandru Rafila, noi declarații: ”În șapte zile vom afla dacă avem probleme!”

Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie, susține că efectele relaxării din weekend se vor vedea în șapte zile. 

Când vine nota de plată pentru ”euforia” din weekend. Alexandru Rafila, noi declarații: ”În șapte zile vom afla dacă avem probleme!”
Când vine nota de plată pentru ”euforia” din weekend. Alexandru Rafila, noi declarații: ”În șapte zile vom afla dacă avem probleme!”

În cadrul unui interviu, Alexandru Rafila a vobit despre ”starea de euforie” resimțită de români în weekend, după ieșirea din izolare, după 60 de zile.

Astfel, el a spus că duminică duminică după-amiază în parcuri nu mai era aglomeraţia pe care o aşteptam după primele două zile și probabil că în zilele următoare lucrurile vor intra în normalitate şi oamenii vor respecta măsurile impuse de autorităţi.

Previziune înfiorătoare, de la OMS! Când va lovi al doilea val de COVID-19, de fapt, în Europa! „Atenție! Nu e timp de sărbătorire!”

"Efectele acestui weekend vor fi văzute peste 7 zile. Adică la sfârșitul acestei săptămâni, începutul săptămânii viitoare vom vedea şi vom afla dacă este o problemă la nivel naţional", a afirmat Rafila.

Numărul cazurilor de coronavirus din România, în continuă scădere

Până astăzi, 18 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 17.036 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 9.930 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până acum au decedat 1.107 persoane diagnosticate cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt și Ilfov. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 165 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Doctorul Virgil Musta, avertisment! Când va veni al doilea val de COVID-19 în România! „Atât va dura! Acești oameni trebuie să fie cei mai precauți”

La ATI, în acest moment, sunt internați 193 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 12.351 de persoane. Alte 17.797 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 313.621 teste.

Se dau bani de la stat. Cine sunt persoanele care vor primi un stimulent de 2.500 de lei în următoarea perioadă... Doi tineri din Prahova, care au sechestrat o fată de 17 ani pe care intenţionau să o folosească pentru practicarea prost...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x