Antena Căutare

Când vor fi finalizate lucrările la Magistrala 5 din Drumul Taberei! Anunțul de ultimă oră făcut de directorul Metrorex

Directorul general al Metrorex, Dumitru Șodolescu, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că lucrările la Magistrala 5 din Drumul Taberei vor fi finalizate în primul trimestru din 2019. 

Directorul general al Metrorex, Dumitru Șodolescu, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că lucrările la Magistrala 5 din Drumul Taberei vor fi finalizate în primul trimestru din 2019.

„Nu trebuie să ne ascundem, lucrările se desfăşoară, într-adevăr, într-un ritm mai lent decât cel care ar fi trebuit, asta din cauza problemelor financiare pe care Astaldi le are, nu doar Astaldi România. Cu toate acestea, în primul trimestru al anului viitor lucrările vor fi complet finalizate. Vor rămâne cel puţin două lucrări nefinalizate până la sfârşitul anului, respectiv legătura între Eroilor 1 şi Eroilor 2, şi legătura de la staţia Drumul Taberei cu tramvaiul 41”, a declarat, marţi, directorul Metrorex, Dumitru Şodolescu, conform Mediafax.

Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor al magistralei 5 trebuia finalizat în al doilea semestru din 2016, iar întregul proiect are ca termen de finalizare 2020, finanţarea fiind asigurată din fonduri europene şi de la stat.

Proiectul Magistralei 5 este finanţat din fonduri nerambursabile în cadrul programului Operaţional Sectorial - Transport 2007 - 2013 şi Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014 - 2020.

Gerul năpraznic a făcut primele victime! Patru persoane au murit, din cauza frigului... Veste bombă pentru bucureșteni! Va fi introdusă o nouă metodă de plată pentru călătoriile cu autobuzul și tramvaiul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x