Antena Căutare

Când vor scăpa românii care vin de străinătate de cele 14 zile de stat la domiciliu? Raed Arafat, totul despre măsura autoizolarii

Raed Arafat a fost întrebat ce se va întâmpla cu românii care vin de străinătate, în contextul relaxării a tot mai multe dintre măsurile impuse de pandemia de coronavirus. Secretarul de stat a făcut o serie de precizări despre măsura autoizolării.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a precizat că regulile prezentate de președintele Klaus Iohannis, care vor intra în vigoare din 1 iunie, vor fi detaliate după ședința Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență.

Citește și: Județele din România în care nu s-a mai înregistrat niciun caz nou de Covid în ultimele 24 de ore

Întrebat despre măsura izolării la domiciliu, timp de 14 zile, pentru românii care vin din străinătate, Raed Arafat a spus că aceasta rămâne pentru moment în vigoare.

Izolarea la domiciliu, pentru românii care revin în țară, rămâne în vigoare

„Măsura izolării la întoarcere, timp de 14 zile, rămâne în viguare până vedem cum merge situația în țările de proveniență, de unde vine lumea. La acest moment, decizia grupului tehnic este că izolarea să fie universală, așa cum se întâmplă și în alte țări, în sensul în care cei care vin din afara României intră în izolare 14 zile. Carantina instituționalizată a fost eliminată, este valabilă doar la cerere sau dacă cineva nu respectă măsura autoizolării.”, a declarat Arafat, la Antena 3.

Un bărbat din Târgoviste a mințit că vine din Anglia, ca să fie băgat în carantină: "Îmi era foame, doamnă!!" ... Rupere de nori în București și ploaie cu gheață în mai multe zone ale țării. Vremea a oferit imagini apocaliptice! - VID...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x