Antena Căutare

Aer irespirabil, în București! Meteorologii anunță temperaturi de peste 30 de grade Celsius, dar și ploi torențiale

Sfârșitul acestei săptămâni aduce temperaturi de peste 30 de grade, în București, însă se vor înregistra și ploi, descărcări electrice și intensificări ale vântului. 

Sfârșitul acestei săptămâni aduce temperaturi de peste 30 de grade, în București, însă se vor înregistra și ploi, descărcări electrice și intensificări ale vântului.

Conform prognozei meteorologice efectuate de Administrația Națională de Meteorologie, sâmbătă, vremea se va menţine călduroasă, iar disconfortul termic accentuat, informează meteorologii. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza şi seara, când vor fi condiţii pentru averse, descărcări electrice şi intensificări ale vântului ce vor putea lua aspect de vijelie. Temperatura maximă va fi de 31...32 de grade, iar cea minimă de 18...19 grade.

Citește și: Vremea în weekend 21 - 23 iunie 2019. Prognoza meteo anunță cu furtuni și cantități de apă însemnate

Duminică, în schimb, vremea se va menține călduroasă, iar disconfortul va fi accentuat la orele amiezii. Cerul va fi variabil , iar cu o probabilitate mai mare spre seară şi noaptea vor fi perioade în care temporar înnorările vor fi accentuate şi se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Citește și: Vremea 21 iunie 2019: furtunile violente lovesc din nou. Unde face ravagii vremea

Conform estimărilor făcute de meteorologi, temperaturile din termometre vor ajunge la 32, 33 de grade.

Soțul asistentei maternale care o îngrijea pe Sorina, acuzații grave: ”Au luat-o și au fugit cu ea, ca niște hoți!”... Șapte morți și trei răniți, după ce șoferul unei camionete a pierdut controlul volanului și a intrat într-un grup de mot...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x