Antena Căutare

Capricornii vor avea probleme cu persoana iubită. Horoscopul zilei, 12 octombrie

Distracţia va fi cuvântul zilei pentru Nativii Berbec! Sunt foarte carismatici şi pentru că tratează totul cu pozitivism, au succes pe toate planurile!

Taurii nu greşesc atunci când spun că sunt cei mai norocoşi nativi în dragoste.În această seară, persoana iubită le va face o surpriză de zile mari.

La fel şi Gemenii. Se află într-o relaţie stabilă şi împărtăşesc multă dragoste. Iar la locul de muncă, totul merge ca pe roate.

Atunci când ai prea multe aşteptări, rişti să rămâi dezamăgit! Racii pun suflet în tot ceea ce fac, iar când intră într-o relaţie, au tendinţa să-şi divinizeze partenerul. Ar fi bine să-şi ţină puţin în frâu sentimentele.

Leii sunt plini de energie şi niciun lucru.nici măcar cel mai dificil, nu le va sta în cale. Dimpotrivă, vor găsi soluţie pentru orice problemă.

Nativii Fecioară sunt în culmea fericirii şi dau dovadă de mult profesionalism în tot ceea ce fac. Este un moment oportun pentru investiţii.

Se anunţă o zi cam agitată pentru Balanţe. La locul de muncă trec printr-o grămadă de încercări. Vestea bună este că vor acţiona de două ori mai bine decât ceilalţi.

S-au acumulat multe probleme în viaţa Scorpionilor. Ar fi bine să respire adânc şi să nu uite nicio secundă cât de puternici sunt. După orice noapte lungă, răsare şi soarele.

Pentru Săgetători se anunţă o călătorie în interes de serviciu. Au un tonus la cote maxime şi vor avea multe reuşite. Nu doar morale, ci şi financiare.

Capricornii vor avea ceva probleme cu persoana iubită. Aşadar, când se întorc acasă, ar fi bine să aibă un buchet de flori în mână sau nişte bilete la cinema.

La cinema ar merge şi Vărsătorii.sau măcar la un suc. Însă cum la capitolul bani situaţia nu e roz, vor fi nevoiţi să îşi petreaca seara, acasă, în faţa televizorului.

Nativii Peşti vor fi oamenii dreptăţii. Se vor implica în situaţii care nu îi vizează şi vor cădea la mijloc. Aşadar mare atenţie!!

Situaţie dramatică la centrul de transfuzii din Sfântu Gheorghe. Oamenii donează sânge cu ligheanele lângă ei... Avertizare meteo! Cod portocaliu de inundaţii, începând de astăzi. Ce județe vor fi afectate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x