Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Raman cu tine

Caracal: Alexandra Măceșanu, comandă specială! Cine a dorit-o pe tânăra răpită de Gheorghe Dincă

Apar noi informații șoc despre Alexandra Măceșanu, tânăra despre care se crede că a fost răpită, violată și ucisă de către Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal. Alexandru Cumpănașu a dezvăluit că Alexandra Măceșanu a fost, de fapt, „o comandă specială”!

Caracal: Alexandra Măceșanu, comandă specială! Cine a dorit-o pe tânăra răpită de Gheorghe Dincă

Într-un mesaj postat recent chiar pe pagina sa de Facebook, Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a dezvăluit faptul că fata a fost „o comandă specială pentru anumite persoane”.

Mesajul a fost publicat la începutul lunii noiembrie, atunci când Alexandru Cumpănașu anunța faptul că nu mai deține informații conform cărora Alexandra Măceșanu mai este în viață, ca până atunci. Iată mai jos textul publicat de Alexandru Cumpănașu, unchiul tinerei care a fost răpită de către Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal:

Alexandra Măceșanu, comandă specială pentru anumite persoane

„A fost traficată din România printr-o reţea albaneză din Bari şi predată unei filiere arabe.

Alexandru Cumpănașu, unchiul tinerei Alexandra Măceșanu

Pentru că Alexandra a făcut parte, din păcate, din acele comenzi speciale de care anumite persoane din Orient, arabii în mod special, cei care sunt mai bogaţi şi au harem, au nevoie. Este vorba despre oameni din Tunisia şi Maroc.

A fost răpită pentru o astfel de reţea. Ultima mea informaţie este că a fost predată acestei reţele, în ciuda scandalului. Scandalul a fost pe teritoriul României, atât. Până nu a intervenit televiziunea din Italia, Alexandra nu a fost căutată decât de mine şi de investigatorii mei privaţi”, a declarat Alexandru Cumpănaşu, pe pagina sa de Facebook.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro