Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Caracal: Alexandru Cumpănașu aruncă bomba! Alexandra Măceșanu, informație șoc înainte de Crăciun: „E ca la Revoluția din 1989”

Alexandru Cumpănașu, unchiul tinerei Alexandra Măceșanu, cea despre care se crede că a fost răpită, violată și omorâtă de către Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, a făcut o dezvăluire șocantă pe pagina sa de Facebook!

Cazul crimelor de la Caracal, în care principalul suspect este Gheorghe Dincă, este departe de-a fi finalizat. Totuși, în fiecare zi apar noi și noi informații despre acest subiect.

Un detaliu șocant a fost dezvăluit chiar de către Alexandru Cumpănașu, unchiul tinerei Alexandra Măceșanu, pe pagina sa de Facebook. Potrivit acestuia, procurorii au făcut o mișcare greu de înțeles.

„Precum în cazul Revoluției din 1989, când de Crăciun SISTEMUL a ucis mii de tineri nevinovați și l-au omorât pe Ceaușescu în ziua de Crăciun (nu că nu ar fi meritat) dar pentru un popor creștin puteau totuși să aleagă o altă zi pentru execuție așa și acum cu atat mai mult ținând cont de naivitatea, puritatea și minunea de copil care este Alexandra, procurorii vor să o declare MOARTĂ în Ajunul Crăciunului. Oare procuratura românească chiar nu mai iese din logica comunisto-legionară?!?!?!?

Caracal: Alexandru Cumpănașu aruncă bomba! Alexandra Măceșanu, informație șoc înainte de Crăciun: „E ca la Revoluția din 1989”

Alexandra Măceșanu, tânăra dispărută din Caracal

SĂ VĂ AJUTE DUMNEZEU PROCURORILOR DE CAZ DE LA DIICOT SĂ AVEȚI UN CRĂCIUN EXACT AȘA CUM ÎL FACEȚI VOI FAMILIEI MELE!

#00112vreausatraiesc

#oromanieputernicasimoderna

#oromaniefaraclanuri

#oromaniefaraviolenta”

Recomandari