Live acumObservator 16 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Imagini noi din casă ororilor din Caracal! Așa arată camera unde Alexandra a fost ţinută cu forţa!

Noi imagini din casa ororilor din Caracal! Sunt cadre surprinse în camera unde Alexandra a fost ţinută cu forţa şi, cel mai probabil, ucisă. În haosul şi mizeria de nedescris din încăpere, anchetatorii au găsit un anunţ matrimonial în care Gheorghe Dincă îşi căuta parteneră de viaţă.

Potrivit anchetatorilor, aici ar fi fost sechestrată fata familiei Măceșanu și tot aici se presupune că ar fi fost și Luiza Melencu.

Alexandra Mihaela Măceșanu (n. 15 septembrie 2003) și Mihaela Luiza Melencu (n. 2 decembrie 2000) sunt două tinere din zona orașului Caracal, România, dispărute pe parcursul anului 2019, Luiza dispărând în data de 14 aprilie, iar Alexandra pe 24 iulie.

Alexandra Măceșanu a apelat serviciul de urgență 112 în ziua de 25 iulie 2019, la ora 11:05, reclamând că a fost răpită, sechestrată și violată într-o casă din Caracal. De-a lungul întregii zile, Poliția a încercat să identifice locul în care se afla Alexandra, dar a reușit acest lucru abia în cursul nopții următoare, și a putut executa un mandat de percheziție abia a doua zi la orele 6. În urma anchetei preliminare, a fost arestat proprietarul imobilului respectiv, Gheorghe Dincă, acesta recunoscând că le-a ucis pe cele două tinere.

Proasta gestionare a cazului a stârnit revoltă publică și a dus la demisia sau demiterea ministrului Afacerilor Interne, Nicolae Moga, inspectorului general al Poliției Române, Ioan Buda, prefectului județului Olt, Petre Neacșu și a altor oficiali.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro