Live acum
Prime Time 20:30X Factor

Caracal: Ce voia Alexandra Măceșanu de la Gheorghe Dincă, de fapt! „Ce înseamnă iubirea, cu tot patosul...”

Se adâncește misterul în cazul crimelor de la Caracal, despre care se crede că ar fi fost comise de către Gheorghe Dincă! S-au aflat detalii șocante despre Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu!

Gheorghe Dincă, detalii cutremurătoare despre crimele de la Caracal

Un celebru profesor, psiholog criminalist, a dezvăluit detalii importante despre Luiza Melencu și despre Alexandra Măceșanu, tinerele despre care se crede că ar fi fost ucise de către Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal.

Tudorel Butoi a dezvăluit faptul că Gheorghe Dincă va fi inculpat pentru uciderea celor două adolescente și că există dovezi clare și suficiente pentru ca acesta să fie condamnat. Una dintre cele mai importante probe este faptul că s-au găsit urme de sânge în casa lui Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal.

Dincă a greșit în analiza comportamentala a profiling-ului celor două fete. Alexandra, micuța, nu era fata căreia să-i dea el 50 de lei să facă prostituție și să o ducă să muncească în străinătate, cum a făcut el cu alte femei.

Caracal: Ce voia Alexandra Măceșanu de la Gheorghe Dincă, de fapt! „Ce înseamnă iubirea, cu tot patosul...”

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal care le-a omorât pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu

Lucru demonstrat în dosar. Alexandra a apelat la ia-mă nene ca să să vină să se întâlnească în oraș cu iubitul ei, în fața liceului. Păi, nu-și amintesc telespectatorii ce înseamnă iubire la 15 ani, 16 ani. Cu toată sinceritatea, cu tot patosul! La fel, punem problema Luizei. Mama acestei fete îi trimitea bani din Italia.

Fata aceasta se ducea încărcată de responsabilitate. Nici ea nu a acceptat această plată. Și s-au bătut cu el”, a spus Tudorel Butoi.

Sursa: Antena 3

Recomandari