Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Caracal: Cumpănașu, lovitura momentului! Unde va ajunge cazul Alexandrei Măceșanu: „Vom da toate documentele”

Alexandru Cumpănașu, unchiul tinerei Alexandra Măceșanu, cea despre care se crede că ar fi fost răpită, violată și ucisă de către criminalul de la Caracal, Gheorghe Dincă, pregătește o lovitură pentru autoritățile din România! Ce a anunțat?

Alexandru Cumpănașu pregătește o lovitură importantă pentru autorități

Este deja cunoscut faptul că Alexandru Cumpănașu a declarat război anumitor instituții din România, după ce cazul crimelor de la Caracal a ajuns să fie un mister înconjurat de numeroase semne de întrebare. Prelungirea anchetei, probele de la dosarul crimelor de la Caracal și modul în care instituțiile statului au tratat problema l-au făcut pe Alexandru Cumpănașu să ia o decizie radicală în privința criminalului de la Caracal, Gheorghe Dincă.

LOVITURA PREGĂTITĂ DE ALEXANDRU CUMPĂNAȘU

„DEMERS LA NIVELUL TUTUROR INSTITUTIILOR UE pentru aflarea ADEVARULUI in cazul Alexandrei si verificarea anchetei procurorilor! Dragi romani, am decis impreuna cu familia mea ca numai in scris si cu demersuri institutionale putem lamuri cazul Alexandrei.

Astfel, in paralel cu demersurile proprii de aflare a adevarului in Romania, vom apela la Curtea de Justitie a Uniunii Europene careia ii vom inainta toate documentele si actele efectuate in dosar inclusiv toate respingerile procurorilor fata de probele aduse de familia noastra sau de persoane terte in aceasta cauza. Functionarea CJUE are printre altele si urmatoarea atributie:

Caracal: Cumpănașu, lovitura momentului! Unde va ajunge cazul Alexandrei Măceșanu: „Vom da toate documentele”

Alexandru Cumpănașu pregătește o lovitură importantă pentru autorități

"În anumite circumstanțe, Curtea poate fi sesizată de persoane fizice, întreprinderi sau organizații care doresc să introducă o acțiune împotriva unei instituții UE pe care o suspectează că le-a încălcat drepturile". Ne vom adresa si Comisarului European pentru Justitie precum si Comisiei pentru Justitie si Libertati Civile din Parlamentul European. Chiar daca este o institutie noua ne vom adresa si Procurorului Sef European deoarece suspectam in ancheta ce o vizeaza pe Alexandra acte de coruptie si abuz in serviciu din partea ambelor unitati de parchet care s-au ocupat de solutionarea dosarului: atat la nivelul municipiului Caracal cat si la nivelul DIICOT.

Vorbele nu mai au nici o valoare in fata procurorilor DIICOT. Cel mult pot sensibiliza opinia publica dar nu sensibilizeaza deloc ancheta DIICOT. Vom parcurge ca familie tot drumul institutional. Vom transmite o sesizare si fiecarui europarlamentar roman si cu ocazia aceasta vom constata care dintre acestia sunt preocupati declarativ de disparitia celor 2 fete si a sute de minori si cine face doar jocuri politice si declaratii politicianiste.

P.S.: IMPORTANT: La dosar se regaseste listingul apelurilor lui Dinca din ziua in care Alexandra era sechestrata si in viata in casa acestuia. De pe cartela cumparata de acesta din Craiova au foat efectuate 5 apeluri catre 5 persoane de pe teritoriul Romaniei. De asemenea 2 apeluri in afara Romaniei in 2 tari membre UE. Nu au fost gasite la dosar acte de urmarire penala sau cercetare care sa vizeze audierea celor 5 persoane sau identificarea persoanelor din afara tarii.

Acest fapt este de o gravitate extrema si este unul din motivele care ne indreptatesc sa apelam la toate institutiile Uniunii Europene.

#oromanieputernicasimoderna

#oromaniefaraclanuri

#oromaniefaraviolenta0

112vreausatraiesc”

Recomandari